Jak už bývá mým zvykem, vždycky p?ed Vánoci vypouštím n?jaký to dílko a zárove? p?eji všem electrozo?ák?m ?i audiozo?ák?m
VŠE NEJ a hodn? zda?ilé práce v roce 2014. Nahrávejte, mixujte, produkujte, tvo?te, není ?as na n?co ?ekat...
*
Samotná skladba není nic extra , na p?l roku jsem jí dal k ledu a nedávno s k tomu vrátil, p?išlo mi to najednou docela dobrý, tak snad se nikdo neurazí, že vám p?edkládám váno?ku rozmraženou a ne ?erstvou
Zkrátka taková patlanice alá Jackson Pollock, který dominujou VOXí kytary a JazzBass.
Díky všem za poslech, tahle věc je pro mě osobně trochu vata, respektive už v ní po několikáté opakuji stejné tvůrčí postupy, navíc mě tam zloběj výšky
Tak sem si to sám zkritizoval, když jste nikdo neměl odvahu o těch Vánocích
preco nie, celkom sa mi to paci . zachytil som tam asi 2 drobne falosnosti co sa tyka hry na gitaru, ale nic tragicke, co by sa nedalo odprezentovat ako umelecky zamer
Tak dík. Co se týče ladění, nejsem detailista, ale snažím se. Tady je to spíše věc mikroladění / nástroje / partu a aranže / stylu hry, než že by bylo něco mimo stupnici nebo tak...
Každopádně, co by mohlo být z pohledu kytary zajímavé pro tuhle věc je technické pozadí...
Ten nosnej loop motiv, kterým to začíná + dalších pár zvuků v pozadí a nějaký sólo licky jsou z VOX Tonelab (desktop blue), čili digitální simulace, hlavní kytarovej motiv je pak Tech21 Liverpool, čili anologová simulace a konečně závěrečné sólo je pro změnu reálnej aparát VOX AC30 H2, ovšem přeplej na triody v koncáku i vstupní elce EF86, abych mohl nahrávat doma :/. Zkrátka to byla taková testovací věcička.
velmi prijemna vec na pocuvanie, gitary super, trochu ostrejsie vysky miestami, ale nic bolestive. Mne tu malokedy zapasuje nejaky track, ale toto sa mi paci
Díky klukům ze SVK!
ProjectMasak: Dík, ještě budu upravovat vrchní pásmo, tak se v tom zkusím pohrabat. Uplně suchý to asi není, ale je fakt, že to všehno hraje tak nějak v laně a "in face".