lwo & the calm project - blood red river

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
lwo

lwo & the calm project - blood red river

Příspěvek od lwo »

Zdravim Pany Muzikanty.

Tady je dalsi spoluprace se zpevakem z Calm project. Byl bych moc vdecen za vsechny komenty, pripominky ke zvuku, atd.

Diky moc

http://soundcloud.com/littleweirdorches ... -red-river
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)

Prvotsky

Re: lwo & the calm project - blood red river

Příspěvek od Prvotsky »

dobrej track,ale na me osobne je to michany moc v prostoru. stahnul bych reverby a cely bych to chtel slyset víc suchý - u země...
na bicich ( AD ? ) bych ubral room atd..

delay

Příspěvek od delay »

Celkově se mi to líbí. Je to docela živý. Zpěv je dost mimo, ale nevadí mi to moc. Lezou z toho nějaký emoce...
Co se mi nelíbí je tříakordový kolečko, taky to tak dělám, ale u zpívanejch věcí je to trochu málo. Asi bych i nějak volil jiný bicí, nebo je taky nějak zkreslil, přijdou mi ž emalinko vyčnívaj od zbytku. Každopádně chválím, určitě záživnej pokus!

lwo

Příspěvek od lwo »

To Prvotsky: Na ty reverby jsem byl uz upozorneny na tech AD a kytarach, ale pro me to byl takovy jediny zpusob, jak to ty nastroje trosku "spojit" dohromady. Pro me je to nepochopitelna veda udelat track s zivymi nastroji s poslouchatelnym zvukem. Takze byk bych moc vdecen za nejake rady,tipy?

To Delay: Trikordove kolecka jsou pro mou mozkovou kapacitu asi limit, takze s tim moc nenadelam:). A k tomu zpevu. Tim mimo myslis, ze to je falesne, nebo melodie ti nesedi k tomu tracku.

Diky
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)

delay

Příspěvek od delay »

lwo píše: To Delay: Trikordove kolecka jsou pro mou mozkovou kapacitu asi limit, takze s tim moc nenadelam:). A k tomu zpevu. Tim mimo myslis, ze to je falesne, nebo melodie ti nesedi k tomu tracku.
Diky
No, ono je nekdy dost tezky se z toho kolecka vyvazat, zvlast kdyz si k tomu nezpivas. Zpev je falesnej mysleno "out of tune", ale vyraz je OK, tady je potreba aby jsi fungoval jako supervajzr a toho pevce donutil kriticka mista pretocit nekolikrat a z toho si pak vyberes a nastrihas, dela se to tak bezne... ten zpev by to eventuelne mel pozvednout, aspon ja mam rad kdyz se zacne zpivat, ze hlas bude prijemnej a bude provazet skladbou, taky to nejvic tahne usi, je to skratka vrsek zvukove pyramidy. K tem bicim nevim, mam pocit, ze uplne nejlepsi je naucit se delat s akustickejma samplama a nestitit se sekat loopy a vrstvit je. AD pouzivat taky, nekdy sem spokojenej, vetsinou je to tak divne dokonale hnusny...

lwo

Příspěvek od lwo »

delay píše:
lwo píše: To Delay: Trikordove kolecka jsou pro mou mozkovou kapacitu asi limit, takze s tim moc nenadelam:). A k tomu zpevu. Tim mimo myslis, ze to je falesne, nebo melodie ti nesedi k tomu tracku.
Diky
No, ono je nekdy dost tezky se z toho kolecka vyvazat, zvlast kdyz si k tomu nezpivas. Zpev je falesnej mysleno "out of tune", ale vyraz je OK, tady je potreba aby jsi fungoval jako supervajzr a toho pevce donutil kriticka mista pretocit nekolikrat a z toho si pak vyberes a nastrihas, dela se to tak bezne... ten zpev by to eventuelne mel pozvednout, aspon ja mam rad kdyz se zacne zpivat, ze hlas bude prijemnej a bude provazet skladbou, taky to nejvic tahne usi, je to skratka vrsek zvukove pyramidy. K tem bicim nevim, mam pocit, ze uplne nejlepsi je naucit se delat s akustickejma samplama a nestitit se sekat loopy a vrstvit je. AD pouzivat taky, nekdy sem spokojenej, vetsinou je to tak divne dokonale hnusny...
S tim zpevem mas naprostou pravdu, nad tim jsem moc casu nestravil. Nahral jsem track, poslal jsem Iainovi, on mi poslal zpev, tery jsem hodil na stopu a bylo hotovo:) A bici. S tema samplama to vypada na reseni, ty AD jsou asi hodne napadne a zvukove ne zrovna idealni. Diky moc. Timto smerem bych rad sel dale, tak tyto rady se urcite budou hodit.

Odpovědět