macho aka electronica - the future is now

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
electronica

macho aka electronica - the future is now

Příspěvek od electronica »

zdravim, moj novy breakbeatovy track, uvitam komenty hodnotenia pokarhania cokolvek, diky :twisted:

http://www.audionet.sk/Mp3/down.php?ids=5348

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Super standartní rozjezd a pak se to vpolovině trochu roztrhá, aleje to příjemný

biscuit

Příspěvek od biscuit »

hezky, ale chybi tomu duse, je to jenom telo. proste neco, co tomu da osobitost, takhle je to jen omacka. i kdyz do setu bych to klidne zaradil pred nebo za track, kterej ma parametry hitu. treba donna summer - i feel love /plump djs mix/ :)
zvukove mi to prijde taky malo konkretni, jak cely utopeny v nejakym divnym verbu. asi urcite, na zacatku to v tom uplne plave. bici nemaj jiskru. hlavne snare to tam vubec nenakopava..

Vey

Příspěvek od Vey »

Rytmika se mi líbí ... Použil bych to k vytvoření nějakýho tracku ;-)
Zvukově momentálně nemůžu posoudit.

emptysound

Příspěvek od emptysound »

Stačí si ten track opravdu poslechnout a nepromítat tam pořád svoje ego a pak možná pochopíte všechno, třeba i sebe. :shock:

nathanael

Příspěvek od nathanael »

tak mě to příjde jako poměrně monotónní a hlavně mi tam chybí jakákoliv nosná melodie nebo prostě něco výraznějšího...má to znít asi jako husté elektro (digitální bass, na to dneska lidi letí žejo) a taky to zní docela dobře, ale občas je tam zvukový kix v podobě takového zabrblání při přechodu - hodně nepříjemné...bicí nebudu hodnotit...no něco podobného by se dalo vytvořit během slabé hodinky... sorry, ale Vey to s tou svojí poznámkou vystihl dost přesně...

emptysound: mluvíš jako jeho promotér, kámoš, nebo duplicitní nick ;)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

me to nepijde zase az tak spatny, dokonce bych i rekl, ze se mi to libi - rytmiku bych chtel umet udelat podobne, ale jinak musim souhlasit, ze to nema nosnou krivku.

Prijde mi to dobry k nejaky futuristicky scene, treba jako 12 opic, honba v taxikach ve vzduchu;) klasicka filmovka bych rekl

jojo

Příspěvek od jojo »

cest vsem,kdo neco tvori.
pokud jde o muj SUBJEKTIVNI pocit - rozplizlost,zadny leitmotiv (ono tedy ani v nekterych vecech Freelanda to neni,ale vzdy tam je neco,co me donuti si to pustit znova) ,nekolik poloh,ani ryba ani rak,porad cekam, kdy "TO" prijde a on je konec...
sorry, prijde mi to jako vypln. ale makej dal a nenech se vyvest z miry

Odpovědět