akujem za kazdu radu ci pripomienku.
www.greezmen.smartlan.sk/zivot.mp3 - to bol taky prvy mix vcera po nahravani.
www.greezmen.smartlan.sk/zivot1.mp3 - dnes rano myslim ze je to odost lepsie.
ukazky su kratke
Pokial mysliš chorus na tej gitarke z Carlosovym drive tak ten chorus neni z amplitube ale to som dal len tak pre ztaujimavosť z EMP100vky je to variabilne iba skusam zatial dik za radu v dalsom mixe ho vylučimvasek píše:Poslouchám to na malých bedničkách v práci. Myslím, že to cítíš dobře, ale přece jen ty bicí jsou slabota, chce to lepší samply. Akustice ten chorus či co to je velmi sluší, ale elektrice vůbec. Navíc když bydeš nahrávat přes Amplitube, tak to bude vždycky "neživé". To chce prostě aparát
Spevak je samostatna jednotka. nema kapelu a nigdy tuto pesnicku inak ako na španielke sam zo sebou nehral. basu aj gitaru tam hram ja a su fakt iba ukažkove nahladove ako bude pesnicka zniet . Bicie som nabuchal vcera na jednu supu co som si chcel vypocut ako to bude zniet z live sadou. mohol som si dat vetsi pozor na rytmiku ano . Ak ste si nefsimli basa aj vsetky gitary to su 4 akordy a zaciatocny 4takt je loopnoty do celej skladby. dovod? Marek nemam muzikantov zatial co by mu to nahrali. tak sme to nahravali mi amateri do kazdeho rozku trosku. a s tym jeho spevom mas pravdu vtedy mal taky nosovy hlas nedchový a ze artikuluje.PiKey píše:greezmen, ak dovolis pridam i ja par postrehov...
kopak, ten pseudo panterovsky mlask je v tejto hudbe nemiestny, posobi to ako vysamlovany tuk prstom po dolnej pere
snare mi az tak nevadi, mozno vytiahnut struny, ak mas stopu mic zdola, ak nie, skus to urobit skrz eq
overheady, hihaty a ride dole dole dole, nic ine nepocut iba jak to tam plesti, sumi a svisti
basa, neviem ci je to jej zvukom, alebo skor hrou, ale to praskanie na frazy je des, posobi to amatersky, rovnako aj rymicke kolisanie v tych bicich prechodoch v zavere
ak si reziserom nahravky, skus popracovat so spevakom na vyraze, nech to nie je take... no take... take ake to je