Ahojte,
dokoncil som dema mojich veci a bol by som rad keby ste si nasli chvilku cas a zhodnotili co na to hovorite.
Mix neviem az tak takze je to take ake je + master presiel len landr.com.
Keby ste dali vediet co hovorite na muziku + ci to dat nej profi niekomu zmixovat + master.
Diky za kazde rady.
ostatne 3 najdete na
https://soundcloud.com/marion-1
MARION Voyageur - pls o feedback
Re: MARION Voyageur - pls o feedback
vyjadrim sa cisto k muzike - odposluch mam momentalne uplne zufaly takze zvuk si trufat nehodnotim - hudobne je to zaujimave, pestre.. za mna palec hore a ak su tam v zvuku nejake veci s ktorymi nie si sookojny a nevies ich sam doladit urcite to posun niekomu kto ti to pomoze doladit k tvojej spokojnosti... on je vzdy super ked muzika aj zvuk idu ruka v ruke a nekriva ani jedno z nich... ale hovorim - neviem teraz posudit ci tomu tvojmu vobec nieco zasadne v zvuku chyba, na to ake zufaly odposluch tu teraz mam to hra viac nez slusne 

muzika ok, ale premíchat na profi úrověň by to asi chtělo, k Head Full Of Feelings - stereo je divně rozplizlé, kopák nehezky nakřáplý, basa rozviklaná, nedrží pevně, snare drum je dle mého názoru úplně mimo v pozadí, hajtky mi tam taky uplně nesedí a nelíbí se mi zvuk smyččů, ten mastr landeru je víceméně nehezky zkreslený, jako je to poslouchatelné, ale zní mi to celkově tak nějak nepřirozeně, zasloužilo by si to jiný přístup, jen můj názor
Kompozice pekna, smycce hrane na klavesy fuj - nastav si tam rychlejsi odezvu na stisk nebo jiny zvuk. Chce si to trosku pohat z reverbem na nastrojich, piano je "moc", zbytek malo. Zvlastni je, jak je kopak pod kompresi a zbytek vubec - to by chtelo spravit, jiank to pusobi nesourode.
Druhy song znatelne lepsi.
Druhy song znatelne lepsi.
dakujem za komenty, tesi ma ze muzika sa paci ... mix a master teda skusim s niekym zrealizovat