Martin Demsky - Space calling
Martin Demsky - Space calling
novy track, taky skor k animacii vo vesmire, nechal som sa inspirovat trocha prvym albumom Juno Reactora, to bolo este bez kolaborantov take acid techno 

Re: Martin Demsky - Space calling
zaujimavy zanrovy mix so stipkou tangerine dream (okolo 2 min.), vangelisa (Blade runner - okolo 3 min. mi ho to pripomenulo
) a terminatora (tie stringy a choiry mi ho trosku evokuju:-)) s goa trancom (hlavne cca od 3:10-3:35) - asi najlepsia pasaz
celkom fajne - len sa mi zda, ze tie LFO analog-like synth zvuky idu trochu mimo rytmus (nesedi s frekvenciou LFO) - (na zaciatku ako nabehne hihat)
takze mne osobne sa to celkovo dost lubi - tak 7-8/10

celkom fajne - len sa mi zda, ze tie LFO analog-like synth zvuky idu trochu mimo rytmus (nesedi s frekvenciou LFO) - (na zaciatku ako nabehne hihat)
takze mne osobne sa to celkovo dost lubi - tak 7-8/10

Bohužiaľ, skladba odnikadiaľ nikam, bez konkrétneho cieľa a zmyslu. žiadna melódia. Adekvátnosťou akurát tak k úvodnej obrazovke R-type alebo River Raid.
Stejně jako tvůj komentář.KonradOx píše:Bohužiaľ, skladba odnikadiaľ nikam, bez konkrétneho cieľa a zmyslu. žiadna melódia. Adekvátnosťou akurát tak k úvodnej obrazovke R-type alebo River Raid.

Mě se to líbí. Občas mi to přišlo trochu neproporčně smíchané, ale celkově to funguje. Mě se líbí, že se ještě dneska najde někdo, kdo nedělá ultramoderní hity.
Líbí. Super cestování vesmírem když zavřeš oči.