Martin Demsky - Space calling

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
demsky
Vybavení

Martin Demsky - Space calling

Příspěvek od demsky »

novy track, taky skor k animacii vo vesmire, nechal som sa inspirovat trocha prvym albumom Juno Reactora, to bolo este bez kolaborantov take acid techno :)

badkick

Re: Martin Demsky - Space calling

Příspěvek od badkick »

zaujimavy zanrovy mix so stipkou tangerine dream (okolo 2 min.), vangelisa (Blade runner - okolo 3 min. mi ho to pripomenulo :-)) a terminatora (tie stringy a choiry mi ho trosku evokuju:-)) s goa trancom (hlavne cca od 3:10-3:35) - asi najlepsia pasaz ;-)
celkom fajne - len sa mi zda, ze tie LFO analog-like synth zvuky idu trochu mimo rytmus (nesedi s frekvenciou LFO) - (na zaciatku ako nabehne hihat)
takze mne osobne sa to celkovo dost lubi - tak 7-8/10 ;-)

KonradOx

Příspěvek od KonradOx »

Bohužiaľ, skladba odnikadiaľ nikam, bez konkrétneho cieľa a zmyslu. žiadna melódia. Adekvátnosťou akurát tak k úvodnej obrazovke R-type alebo River Raid.

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

KonradOx píše:Bohužiaľ, skladba odnikadiaľ nikam, bez konkrétneho cieľa a zmyslu. žiadna melódia. Adekvátnosťou akurát tak k úvodnej obrazovke R-type alebo River Raid.
Stejně jako tvůj komentář. :mrgreen:

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

Mě se to líbí. Občas mi to přišlo trochu neproporčně smíchané, ale celkově to funguje. Mě se líbí, že se ještě dneska najde někdo, kdo nedělá ultramoderní hity. :-) Líbí. Super cestování vesmírem když zavřeš oči.

Odpovědět