Martin Demsky - VSTi+AY+SID
Martin Demsky - VSTi+AY+SID
tak oprasil som svoje stare masiny ZX Spectrum 128k+ s Datel +D disk interface a 3,5" drivom, C64-I s 1541-II disk drive a dva dni som programoval zvuky s VSTi syntakmi, tu je vysledok
jedine co je navyse, je choir z K2000.

Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute
Re: Martin Demsky - VSTi+AY+SID
Zajimavý to začne být až po první minutě - ta prostřední pasáž se mi líbí hodně. Jako celek moc ne - nějak nechápu použití těch chemických VSTi
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
nie som moc fanda chiptunes .. paci sa mi to niekde 0:40 - 1:00
no namiesto tych "chemickych" supersawov zo Zety a Sylentha tam boli stringy z Kurzweila, ale moc sa to podobalo na Chronologie 4 od Jarreho, tak nakoniec tam ostali az na -20 dB, taze ich neni pocut. inak ten chemicky zvuk je dneska trocha in, ked si napriklad zoberies Frozen Synapse OST, tak to zneje pomerne chladne.
ono je to aj tak, ze ten chladny supersaw je akoze chlap, a ta response z minimoogu je zenska, len vokaly som momentalne vypol.
ono je to aj tak, ze ten chladny supersaw je akoze chlap, a ta response z minimoogu je zenska, len vokaly som momentalne vypol.
hello
pekne. paci sa mi to hlavne na zaciatku - cca od 10 sek a potom hlavne medzi 41 - 49 sek. a potom este 1:21-1:35.
ako uz bolo napisane, ten sawsynth sa tam IMHO tiež nehodi. a ten choral ma velmi peknu farbu ale ide miestami az moc hlboko, dal by som transpone up o oktavu
pekne. paci sa mi to hlavne na zaciatku - cca od 10 sek a potom hlavne medzi 41 - 49 sek. a potom este 1:21-1:35.
ako uz bolo napisane, ten sawsynth sa tam IMHO tiež nehodi. a ten choral ma velmi peknu farbu ale ide miestami az moc hlboko, dal by som transpone up o oktavu

Mne sa to paci az od 01:38 vtedy to neni take chiptune
prave som xcel napisat, ze vsak to uz ale vtedy ide pomaly do FADE OUTutomy45 píše:Kua, sak to je konec songu...

prijemne, pocujem v tom asi 4 songy a toto mi dojde ako taky mix tych 4 songov, bolo by fajn este rozpracovat tie 4 songy 

- ReaktoplazmAR
mne sa to lúbi, len bicie mi vadia že sú jak stlpiky v plote, začiatok jarre totalne, zvuky sa mi dost páčia..
Ocenuju pouziti realnych chipu. Ale ty bici bych uplne vyhodil, ty jsou podle me hrozne obstarozni (ale ne tim dobrym zpusobem) az trosku trapny, jak ze samohrajky. Nechal bych to jako takovou vzletnou zalezitost bez bicich...
tak to je pre mna najprekvapujucejsi nazor, lebo prvykrat som nerobil bicie a basy v Rebirthe kvoli kritikam, ale pouzil som D16 Drumazon a Phoscyon. Drumazon je sice tiez v podstate 909, ale dost som to steloval aby boli prierazne v mixe.
no mne sa to paci dost, je to masaker ...suhlasim s tymi bicimi ale vobec mi to nevadi...tie leady to proste masakruju 
najlepsia cast je v 1:20, to je super naraz
zvuk je ale dost chemicky..

najlepsia cast je v 1:20, to je super naraz

zvuk je ale dost chemicky..
- ReaktoplazmAR
mne sa zvuk tých bicích celkom lúbi, nepáči sa mi ich skladba, akoby stáli na mieste..