Mechanický pomeranč
- Greyhound90
Mechanický pomeranč
Vaše názory mě zajímají. Nahráno vše v Sonar X1 pomocí jeho pluginů. Kromě kytary.
Re: Mechanický pomeranč
Nic proti, v pohodě atmosférka. Akorát bych hodně ztlumil tu "kytaru", nechápu, proč je tak nahlas.
V pohode, hodilo by sa to ako soundtrack k nejakemu 90´s serialu.
strasne by sa mi to hodilo do nejakej vyhernej televiznej show,ta gitara naozaj velmi huci,az sa mi skrecky zacali
hadzat o steny akvaria ked som to doma pocuval hlasnejsie
hadzat o steny akvaria ked som to doma pocuval hlasnejsie
- Greyhound90
minamol: tedy myslíš že je to nevkus ? Výherní Tv show mám s tím takhle propojené.
To ani nahodou,vobec si nemyslim ze je to nevkus,urcite sa to pocuvat da,len na mna tak ta skladba posobi,tak vyherne
Ale to je len moj pohlad,ja sa do hudby vobec nerozumiem.
Ale to je len moj pohlad,ja sa do hudby vobec nerozumiem.
jojo, klidně by to mohlo dělat atmosféru, když se pokládá otázka a soutěžící přemýšlí. To tu hudbu ale nijak nedeklasuje.
vasek:ano,presne toto som myslel
Zvukovo dost zle, napad a aranz sa mi paci velmi. Aj ta gitara tam robi fajn atmosferu. Takze zmixovat a bude dobre
- Greyhound90
dano: zvukovo dost zle. Můžete prosím poradit jak vesměs všechny mé věci zvukově vylepšit ? Děkuji.
Idealne riesenie je dat to premixovat niekomu inemu. Okrem dobreho zvuku sa ta muzika moze posunut podstatne dalej, kedze to bude robit niekto iny ako ty, kto ma tym padom odstup a nadhlad. Toto sa mne uplne osvedcilo a odporucam.