Meditime - Fear of pain

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Vrsak

Meditime - Fear of pain

Příspěvek od Vrsak »

Novinka, gothic, metal, ocením vaše post?ehy a názory. http://www.meditime.cz/

tical

Re: Meditime - Fear of pain

Příspěvek od tical »

Já bych řekl, že dobrý :). Tenhle typ muziky zas tolik nežeru, ale líbilo se mi to a kupodivu sem to doposlouchal do konce. Ale nahrávku sem nestudoval, takže bohužel ti nic bližšího nenapíšu. Ale prostě palec hore :).

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

podla mna je to fakt hrozné, sory za uprimnost, ale nech sa snažím byt akokolvek objektivny, tak tam nenachadzam nič dobre..
v prípade záujmu možem rozviest..

komasix

Příspěvek od komasix »

trochu rozvedu:
když opomenu hudební vklad, tak bicí musí dělat (i když jsou dělaný na klávesách) bubeník, nebo aspon nekdo kdo k tomu má cítění.
činely jsou z pekla sampl. Master ti kreslí jak je to narvaný.

komasix

Příspěvek od komasix »

nějakym způsobem mi vytanuli ORPHANAGE ty mam rád. porovnej si zvuk.... /sežeň si mp3 ten youtube zní hrozně.

xdudy

Příspěvek od xdudy »

no fakt bicí jsou hrozně těžkopádný nemaj žadnej feel , ta rytmika nemaká s ryfařinou, ty smičce na začátku a na konci se s tim zvukově nepojí, jinak to nejni až tak strašný dalo by se to vyaranžovat

Vrsak

Příspěvek od Vrsak »

Koma6 - s tím Orphanage to je rozdíl :( . Toho zpěváka jsem už někde viděl, dělali nějakou operu. Vypadá fakt ďábelky. S těma bicíma a zvukem souhlasím.
ReaktoplazmAR - upřímnost se cení a pokud to tu ještě nezaznělo, tak to klidně rozveď
xdudy - bicí souhlas, jediné co si myslím, že ryfařina hraje až moc stejně s rytmikou...že jedou spolu¨

Nakonec by mně ještě zajímal názor k vokálům :wink: ale jinak všem díky...budu snažit vylepšovat v nových výtvorech

xdudy

Příspěvek od xdudy »

sem nerek ze nehrajou stejně, ale že spolu nefungujou -to je rozdíl - to vubec neni vo tom jestli hrajou rytmicky přesně stejně , ale jak ta aranž do sebe zapadá, vytváří napětí doplnuje se, podporuje výraz atd. ikdyž vono se to snadno mluví udělat to je kumšt

komasix

Příspěvek od komasix »

každopádně takhle bicí zpravidla nehrajou.... proto sem psal to s tim že bicí má dělat bubeník. tady je dělal někdo kdo zaručeně neumí ani chytnout paličku (pořád se bavíme v rámci stylu)
to tomu sebere 90%.... takhle se nedá řešit zvuk ani zpěv protože pořád nějak nenastala hudba )
(sem trochu přísnej, ale...)
ty orphanage jsou trochu speciálka ale všimni si že tam bicí nehrajou nic navíc. kopák jede s rifem a nad tim základ. díky tomu že ten rif má koule tak to funguje. Samozřejmě je tam spoustu jinejch činitelů, ale nejsou to žádný čáry.
těžký doby a drajf. mluvim jak starej bigbíťák ale tak myslim to je.

Vrsak

Příspěvek od Vrsak »

Jojo víc chápu co máte na mysli, ono je to pravě lepší od vás, neboť já jak jsem to psal atd. tak jsem tím také oslepl a už nejsem schopnej to nějak moc rozeznat, jedině tak zas po roce. Umím zahrát jeden rytmus na bicí, ale tím bych se tu nechlubil :-). Přísnost od profíků beru, ať to má úroveň. Ale díky, díky...

xdudy

Příspěvek od xdudy »

no počkej aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění - ja žádnej profík rozhodně nejsem spíš dlouholetej a věčnej študent :-)
to, že umíš zahrát jeden rytmus neni tak podstatný - dyt se dá vybudovat bicí part po krocích - naklikat si třeba dva takty základ - pak posouvat přidávat variovat - poslouchat nejakou pecku kde se ti bicí líbí a zkusit vokopčit abys pochopil jak jim to funguje.
je jasný že bubeník nebo talent vod přírody to cítí jak psal koma6, ale naučít se dá téměř všechno když chceš.

Odpovědět