Meditime - Fear of pain
Meditime - Fear of pain
Novinka, gothic, metal, ocením vaše post?ehy a názory.
http://www.meditime.cz/
Re: Meditime - Fear of pain
Já bych řekl, že dobrý
. Tenhle typ muziky zas tolik nežeru, ale líbilo se mi to a kupodivu sem to doposlouchal do konce. Ale nahrávku sem nestudoval, takže bohužel ti nic bližšího nenapíšu. Ale prostě palec hore
.

- ReaktoplazmAR
podla mna je to fakt hrozné, sory za uprimnost, ale nech sa snažím byt akokolvek objektivny, tak tam nenachadzam nič dobre..
v prípade záujmu možem rozviest..
v prípade záujmu možem rozviest..
trochu rozvedu:
když opomenu hudební vklad, tak bicí musí dělat (i když jsou dělaný na klávesách) bubeník, nebo aspon nekdo kdo k tomu má cítění.
činely jsou z pekla sampl. Master ti kreslí jak je to narvaný.
když opomenu hudební vklad, tak bicí musí dělat (i když jsou dělaný na klávesách) bubeník, nebo aspon nekdo kdo k tomu má cítění.
činely jsou z pekla sampl. Master ti kreslí jak je to narvaný.
nějakym způsobem mi vytanuli ORPHANAGE ty mam rád. porovnej si zvuk.... /sežeň si mp3 ten youtube zní hrozně.
no fakt bicí jsou hrozně těžkopádný nemaj žadnej feel , ta rytmika nemaká s ryfařinou, ty smičce na začátku a na konci se s tim zvukově nepojí, jinak to nejni až tak strašný dalo by se to vyaranžovat
Koma6 - s tím Orphanage to je rozdíl
. Toho zpěváka jsem už někde viděl, dělali nějakou operu. Vypadá fakt ďábelky. S těma bicíma a zvukem souhlasím.
ReaktoplazmAR - upřímnost se cení a pokud to tu ještě nezaznělo, tak to klidně rozveď
xdudy - bicí souhlas, jediné co si myslím, že ryfařina hraje až moc stejně s rytmikou...že jedou spolu¨
Nakonec by mně ještě zajímal názor k vokálům
ale jinak všem díky...budu snažit vylepšovat v nových výtvorech

ReaktoplazmAR - upřímnost se cení a pokud to tu ještě nezaznělo, tak to klidně rozveď
xdudy - bicí souhlas, jediné co si myslím, že ryfařina hraje až moc stejně s rytmikou...že jedou spolu¨
Nakonec by mně ještě zajímal názor k vokálům

sem nerek ze nehrajou stejně, ale že spolu nefungujou -to je rozdíl - to vubec neni vo tom jestli hrajou rytmicky přesně stejně , ale jak ta aranž do sebe zapadá, vytváří napětí doplnuje se, podporuje výraz atd. ikdyž vono se to snadno mluví udělat to je kumšt
každopádně takhle bicí zpravidla nehrajou.... proto sem psal to s tim že bicí má dělat bubeník. tady je dělal někdo kdo zaručeně neumí ani chytnout paličku (pořád se bavíme v rámci stylu)
to tomu sebere 90%.... takhle se nedá řešit zvuk ani zpěv protože pořád nějak nenastala hudba )
(sem trochu přísnej, ale...)
ty orphanage jsou trochu speciálka ale všimni si že tam bicí nehrajou nic navíc. kopák jede s rifem a nad tim základ. díky tomu že ten rif má koule tak to funguje. Samozřejmě je tam spoustu jinejch činitelů, ale nejsou to žádný čáry.
těžký doby a drajf. mluvim jak starej bigbíťák ale tak myslim to je.
to tomu sebere 90%.... takhle se nedá řešit zvuk ani zpěv protože pořád nějak nenastala hudba )
(sem trochu přísnej, ale...)
ty orphanage jsou trochu speciálka ale všimni si že tam bicí nehrajou nic navíc. kopák jede s rifem a nad tim základ. díky tomu že ten rif má koule tak to funguje. Samozřejmě je tam spoustu jinejch činitelů, ale nejsou to žádný čáry.
těžký doby a drajf. mluvim jak starej bigbíťák ale tak myslim to je.
Jojo víc chápu co máte na mysli, ono je to pravě lepší od vás, neboť já jak jsem to psal atd. tak jsem tím také oslepl a už nejsem schopnej to nějak moc rozeznat, jedině tak zas po roce. Umím zahrát jeden rytmus na bicí, ale tím bych se tu nechlubil
. Přísnost od profíků beru, ať to má úroveň. Ale díky, díky...

no počkej aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění - ja žádnej profík rozhodně nejsem spíš dlouholetej a věčnej študent 
to, že umíš zahrát jeden rytmus neni tak podstatný - dyt se dá vybudovat bicí part po krocích - naklikat si třeba dva takty základ - pak posouvat přidávat variovat - poslouchat nejakou pecku kde se ti bicí líbí a zkusit vokopčit abys pochopil jak jim to funguje.
je jasný že bubeník nebo talent vod přírody to cítí jak psal koma6, ale naučít se dá téměř všechno když chceš.

to, že umíš zahrát jeden rytmus neni tak podstatný - dyt se dá vybudovat bicí part po krocích - naklikat si třeba dva takty základ - pak posouvat přidávat variovat - poslouchat nejakou pecku kde se ti bicí líbí a zkusit vokopčit abys pochopil jak jim to funguje.
je jasný že bubeník nebo talent vod přírody to cítí jak psal koma6, ale naučít se dá téměř všechno když chceš.