Mind Warp - Across The Ocean
160 BPM, 03m:50s, 9202 KB (MP3 320 kbps), CD Master
Je to jiné a basy by tentokrát chybět neměly. Nejvíc mě dostává ten začátek, nemůžu se toho nabažit, nevim proč - a to snad nejsem narcis. Zbytek asi až tak slavný není, ale to nechám na vašem mínění.
Mind Warp - Across The Ocean
Promin, ale tohle mi prijde jako tisickrat provareny vyprazdneny schema (hlavne demoscena byla lihen takovych veci) s divnym tenkym zvukem, neprekvapi to a skonci jak useknutej kus z nakyho setu. Nebejt nostalgie, ktery se uz asi nezbavim (tyhle veci jsem mel rad, kdyz jsem byl jeste aktivni scener), tak bych musel rict, ze je tenhle track fakt zklamani, des a hruza, ktera se vubec nemela dostat z tvyho harddisku. Umis to lip.
2jindy2: uprimne receno jsem nikdy nemel v umyslu hodnotit tve "skladby", ale musim ti vyseknout poklonu za jednu vec... opravdu me bavi tva "skromnost"
hlasky typu"nemůžu se toho nabažit - snad nejsem narcis...":) vzdy si vzpomenu na jaru cimrmana a jeho "kdo by nas mel pochvalit, kdyz se neumime pochvalit sami"...

Na mě osobně to působí dojmem dvou verzí stejného motivu, spojených do jednoho tracku.
Začátek se mi líbí - zajímavý, až tajuplný... Od asi 0:23 to začnou kazit ty opravdu zbytečně rychlé bicí a jak po mezihře, asi na 1:35 nastupuje ta rychlá část, tak to už prostě není ono a ta rychlá část se k tomu jinak docela zajímavému začátku a nástinu motivu vážně nehodí - navíc je (tak, jak je) opravdu jaksi prázdná a nic neříkající - opět jen můj názor.
Možná jsi to měl nechat v duchu té první části, tedy celé pomalejší a hlavně to rozvinout a i přidat nějakou nosnou melodii.
Konec je také jaksi "ustřižený" až utržený a ani ten fade-out to nijak nezmění, ale to už patří k té rychlejší části, která mě opravdu nenadchla.
Jinak se mi ale líbí některé použité zvuky (hlavně na začátku) i zvuk jako takový, proti tomu nic.
Začátek se mi líbí - zajímavý, až tajuplný... Od asi 0:23 to začnou kazit ty opravdu zbytečně rychlé bicí a jak po mezihře, asi na 1:35 nastupuje ta rychlá část, tak to už prostě není ono a ta rychlá část se k tomu jinak docela zajímavému začátku a nástinu motivu vážně nehodí - navíc je (tak, jak je) opravdu jaksi prázdná a nic neříkající - opět jen můj názor.
Možná jsi to měl nechat v duchu té první části, tedy celé pomalejší a hlavně to rozvinout a i přidat nějakou nosnou melodii.
Konec je také jaksi "ustřižený" až utržený a ani ten fade-out to nijak nezmění, ale to už patří k té rychlejší části, která mě opravdu nenadchla.
Jinak se mi ale líbí některé použité zvuky (hlavně na začátku) i zvuk jako takový, proti tomu nic.