Mind Warp - Dualism
toxin: máš pravdu, jednoduché to fakt není...
tam se musí dodělat asi ještě speciální fill patern pro bicí, který bude efektně znít při tom pozvolně-rychlém tempo change...a něco takového tam napasovat (a vůbec vytvořit) je dost problém...
zatím jsem rád, že jsem vyřešil některé problémy se zvukem o kterých jsem věděl a dostal to z takové pracovní syrové verze, do verze uhlazenější...
tam se musí dodělat asi ještě speciální fill patern pro bicí, který bude efektně znít při tom pozvolně-rychlém tempo change...a něco takového tam napasovat (a vůbec vytvořit) je dost problém...
zatím jsem rád, že jsem vyřešil některé problémy se zvukem o kterých jsem věděl a dostal to z takové pracovní syrové verze, do verze uhlazenější...
2toxin. dam jednoduchej priklad na obracenym postupu.... vem si, ze ti jede puls binarnich osmicek/ treba hihatka, tedy 8 uderu v nejklasictejsim taktu na 4 - ted si predstav, ze snare, kterej jede na druhou ctvrku, tedy 2 udery v taktu, se nachvili odmlci a zacne hrat jako by to bylo ternarni, tedy namisto puvodniho CINK - CINK -KRACH to nyni bude CINK - CINK - CINK - KRACH.... figl je v tom, ze si zmenil tempo prehodnocenim tech osmicek, ale de facto hrajou stale to same - ten znovunajetej snare z toho udelal o hodne pomalejsi zalezitost..
je to neco jako treba enharmonicka zamena akordu akorat na jinym materialu - rovnez vyjdes z toho , ze pouze prehodnotis neco, co je spolecne 1. i 2. casti - jasny?? 
micanek: ono to co popisuješ ve výsledku složité nebude, jen se mi zdá, že je to složitě popsané - ale já to znám, některé věci, které v rámci DAW udělám jednoduše, se složitě popisují...ale v podstatě jsem nejspíš pochopil, co máš na mysli...je fakt, že já teda osmi snarům v taktu na 4 neřikám puls binárních osmiček, ale to je jedno...terminologii znám jen do určitých mezí, ty ostatní věci třeba neumím nazvat, ale přesto je zvládnu - no to jsou ty počítače, ale vim, že se nemám čim chlubit 
Vuid: díky, jsem rád, že se ti rychlé pasáže líbí...já už na to tempo zatím nesahal, ale nakonec, kdyby se do toho dělaly vokály, tak to asi udělám na jednom tempu...mě stejně změna tempa ve skladbě příjde, že to potom působí jako nekompaktní prasárna...
Vuid: díky, jsem rád, že se ti rychlé pasáže líbí...já už na to tempo zatím nesahal, ale nakonec, kdyby se do toho dělaly vokály, tak to asi udělám na jednom tempu...mě stejně změna tempa ve skladbě příjde, že to potom působí jako nekompaktní prasárna...