Mind Warp - Gemini

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Jindy2

Mind Warp - Gemini

Příspěvek od Jindy2 »

Mind Warp - Gemini
02m:34s l 5 MB l MP3 256 kbps l 120 BPM

Obrázek

Poznámka: Pokračování Blue Lagoon...pro zajímavost ke stažení i první verze Gemini v1...QuadraSID bass...prosím o komentáře...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 09 kvě 2009 17:27, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Re: Mind Warp - Gemini

Příspěvek od Kermitak »

A hele, simulace srazky v CMS ;)
Ta hudba me nezaujala na samostatny poslech, ale verim, ze by mohla dobre fungovat jako nejaky podkres. Nelibi se mi to staccato na hlavni melodii, prijde mi, ze se k tomu nehodi.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

kermitak: ten obrazek je odsud - Quantum Gravity Wiki
dik za koment...

delay

Příspěvek od delay »

Je to klasicka stridacka dvou akordů... Typickej podmaz pod něco. Mimochodem, ty pokusy o změnu harmonie mi nesedí, tahá to za uši... Některý zvuky sou mi ale příjemný...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

necitim tam priestor a kopak je nad vsetkym... inak prijemna podmazovka...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

dik kluci za komenty...no je to podmazovka asi, ale snad neco je tam dobry doufam...

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

For Jindy2:
Vše jen mé vlastní názory, časy ± 1 sec.

To horší:
- Strašně moc kopáku.
- "Kytarový" zvuk zní hezky, ale chtělo by to konce vyhrávek naechovat podobně jako doprovody mezi 1:00-1:16 a naopak ty doprovody tolik neechovat, nebo to rozumně zkombinovat.
- Ty dvousekundové, "kulometné palby" nástroje (staccato) např. mezi 1:05-1:07, 1:13-1:15, 1:45-1:47, 1:54-1:56... skutečně ruší (alespoň mě).
- Těžký nesoulad harmonie (basa/ akordy...) na 2:27.
- Konec by to chtělo dotáhnout v podobném stylu, jako to začalo a nechat doznít ty pady.

To lepší:
+ Hezký, tajemný začátek.
+ Příjemný zvuk doprovodů (padů).
+ Příjemná basa.
+ Zvukově čisté, až na výše uvedené.
+ Příjemná "pohodovka".

Závěr:
Skladbu Blue Lagoon ze Tvé tvorby to skutečně připomíná a má-li to být její "pokračování", pak je myslím docela dobré.
Jen krátké a nepříliš rozvinuté.

c9000

Příspěvek od c9000 »

Mě se hned vybavila nějaká střílečka ala Atari, taková ta jak tam furt letí letýdlko a nonstop stříli a ty jen uhejbáš zrychluješ a zpomaluješ.
kopák je moc a v některých místech mi připadá že došel kytarovej nápad, tak je to tam jakože něco dodrnkáno ale má to hezkou náladu, takovou pozitivní.

esu

Příspěvek od esu »

Přesně jak napsal autor přede mnou, evokuje to ve mně starou střílečku typu Tyrian, respektive hudbu k ní. Jinak ty stacatta jsou fakt trošku přehnané, chtělo by to mírně zaoblit aby tak hrozně nepíchaly, kopák dost přečnívá přes vše ostatní. Jinak příjemná poslechovka, přeju hodně dalších hudebních nápadů. :wink:
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

esu: Díky za komentář...jsi fakt aktivní :) což je dobře, snad ti to vydrží ;) Jinak co se tvého názoru na Gemini týče, máš pravdu, už to bylo tady řečeno, že kopák je moc...no, alespoň mi to dobře kope i když nemám zapnutý subwoofer ;) Stacatto je divné, já měl vůbec tady u toho problém nějak vybrat nástroje, možná na to ještě kouknu, ale spíš teď pracuji zase na nových věcech.

PS: Díky i za koment k Interspace, ale ta skladba se příliš nepovedla a kromě toho ta verze, co je na Ezone, není hotová...hotovou někde mám v iPodu, ale nebudu to hledat, byla to celkem slepá ulička, tak ten thread už nechci otevírat. Divím se, jak jsi to našel, protože za Gemini je tuším na fóru Lost And Found, ta je lepší a alespoň hotová.

Odpovědět