K obrázku "New Mind Warp studio photo": To beru, člověk nemusí být obklopen desítkami rackových HW věcí, stovkami metrů kabelů a věžemi/ stojany HW synthů, aby udělal dobrou skladbu a/ nebo dobrý zvuk.
Jen mě napadá - nestíní Ti ten notebook zvuk z levé bedny?

Dobrá, jen vtip, asi špatný.
Ke Tvé věci "Happy Meal": jak jsem psal výše, zvuk je podle mě opravdu kvalitní.
Jen mám pocit, že ten bass trochu ve stereu táhne více doleva a nezní to úplně nejlépe, nejvíce patrno zhruba od 00:07 a pak v těch tišších pasážích. A i když se v to těch některých rychlejších částech jaksi "spojí" s ostatními nástroji, znát to je stejně a místy hodně.
Bicí jsou kvalitní, to ano a z mého pohledu hlavně zvukově, i když - a to už Ti psalo více lidí, nejen já - jsou pro Tebe charakteristické a až na malé obměny v podstatě stále stejné. Myslím si, že nerad programuješ vlastní bicí, viď? Ale nic ve zlém.
Ke skladbě jako takové - motiv se podle mě pořád opakuje s nepatrnou změnou pouze v mezihrách, kdy zmlkne rytmika...
Ta neshoda moll/ dur asi na 0:36 je tam stále a bohužel "zakroutila uši" i mně...
Konec je zase strašně ustřižený, píšu schválně "zase", protože už jsem to u jiných Tvých skladeb slyšel.
A mně osobně tam chybí nějaká plocha, alespoň občas, třeba v těch tišších mezihrách, byla by to možná velmi příjemná změna.
A ještě něco - možná by nebylo špatné, když něco updatuješ, nechat link i na původní verzi, aby bylo možno porovnávat.
Jinak je to ale docela pohodovka, která se rozhodně dá poslechnout.
EDIT: Zapomněl jsem připsat, že i já bych se přikláněl pro hutnější bass, pardon.