160 BPM, 03m:42s, 8882 MB (MP3 320 kbps), CD Master, Album > Angels Between Us
Neměj strach!

Presne muj nazorVuid píše:Vy jste me rozesmali:)
Jsem taky zvedav co se Cyrilovi nebude libit, rekl bych ze tentokrat toho bude hodne...
Me se na tom libi ze Jindy nema strach tolik nehotovych skladeb uploadovat, pak jeste jeden usek (asi 5 sec) kdy hrajou jen bici (kolem 1:17min).
Bici mas vetsinou napadity, zbytek vetsinou ne....u teto skladby to plati urcite.
A tak muzeme se dohodnoutJindy2 píše:Hehehehehe"To se Cyrilovi líbit nebude"
![]()
![]()
![]()
Mě to připomíná (bez prdele) hudbu k Super Mario Land nebo Sonic - první levely Diamond...je to pozitivní. Asi jsem při komponování myslel na Cyrila a jeho old school. Heh, kdybyste slyšeli první verzi...ta byla jako z amigy
V každém případě je nápad takový, že na začátku hraje "strašidelný" zvuk...záhy se však díky pozitivní melodii, která nastoupí, všechny chmury rozplynou. Proto Have No Fear.
Mám radost z vašich komentářů, mají pozitivní náboj.
Vím, že to chce basu, víc basů. Už jsem dnes pracoval na více progresivnější verzi, zní dobře. Ale zatím jsem jí neuveřejnil (což možná ani neudělám), protože není tak zvukově vyrovnaná (resp. zprodukovaná), jako tohle. Synťák je snad veselý, je určitě jiný, než obvykle a je s ping pong delay.
A nemějte strach!
Don Corleone: Ano, ale určitě to není z věstavěných věcí co jsou ve FL.
Acid Punk: Taky bych leccos vyměnil za opravdový analog - mít ho. Bicí jsou skoro stejné, jako ve Story Continues.
Že jsi neslyšel Woodfairy, tak tady jí máš - Mind Warp - Wood Fairy