04m:20s l 8,3 MB l MP3 256 kbps l 44 kHz l 125 BPM

Igne Natura Renovatur Integra
Však jsem psal, že se mi zdá ten motiv i po začátku jakýmsi způsobem zachovaný, takže v pohodě.Jindy2 píše:Jindrix: Díky za reakci. Hmm, začátek možná slibuje něco jiného, možná víc depresivního, to nevím, ale mě se to pokračování zdá, že se tam hodí.
Ale tohle by rozhodně chtělo ještě doladit (můj názor).Jindy2 píše:Vím, o kterých harmoniích mluvíš, ty sekce ze kterých jsi vypsal časy jsou totožné, ale pokud jde vždycky jen o pár sekund, nějak mě to zatím netrápí. Stejně je to celé hrané živě, pak akorát zkvantizované, tak jsem rád, že jsem se alespoň nějak do těch akordů trefil, tak jsem to tak nechal.
Tak vadí, nebo nevadí?Jindy2 píše: Pianoteq - co píšeš, je docela známá věc, ačkoliv mě zvuk Pianotequ ani když hraje samotný, nevadí. Tedy vadí, proto radši vždycky dávám dumper pedal, to se mi líbí víc.
Jinak chyba není v tobě, prostě věci jako to Grand (neznám) nebo Ivory jsou samozřejmě sólově lepší, ale právě naopak mě z mixu zase čněly a když chci piáno, které zapadne hezky do mixu mezi ostatní nástroje (a nezní špatně), dám tam určitě Pianoteq a ne Ivory. Proč instalovat 10 DVD kvůli pár tónům na piáno. Mě se zdá, že mi tady v tom songu funguje Pianoteq dobře, zní dobře, tak určitě nemám potřebu ho měnit za lepší.
Já už ty obří banky samplů opouštím, nebaví mě to instalovat, nebaví mě s tím dělat.