Mind Warp - Quarantine

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Jindy2

Mind Warp - Quarantine

Příspěvek od Jindy2 »

Mind Warp - Quarantine

135 BPM | 02m:02s | 3907 KB | MP3 256 kbps

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Jindy2: Nijak jsi tento track nekomentoval a tak nevím, jestli to má být "nástřel" budoucího tracku, nebo zase podklad pod nějakou akční hru. Vpravdě řečeno - připomíná mi to obojí, více však to druhé, tedy spíše jako podklad pod nějakou akční hru.
Má to určitě zajímavou a tajuplnou, až strašidelnou atmosféru. Ke zvuku asi nemám co dodat- je čistý, má to dobrý "spodek" a celkově to je i hezky prostorové do sterea. Efekty a použité zvuky se mi tam líbí také.
Co mi tam ale vadí (a to dosti) jsou ty stopky (asi na 1:05 a pak na 1:30) - kdy to vypadá, že skladba už skončila a pak to zase pokračuje. Podle mého názoru to působí nehezky - možná bys tam měl nechat doznívat/ přeznívat nějaký nástroj, nebo do toho prázdného místa dát nějaký zvuk, efekt, kousek perkuse... Nevím.
Teď Tě asi opět naštvu ohledně konce, ale konec by nebyl tak hrozný, nebýt právě těch dvou zmíněných, hluchých stopek, kdy si už posluchač myslí, že je konec a ono ne... U toho konce je to přesně tak - skladba končí stejně, jako u zmíněných dvou pauz a posluchač očekává, že je to jen další stopka, ale chyba - to je konec a posluchač je zklamán.

Má-li to být samostatná skladba, zdá se mi to moc krátké, nerozvinuté a nedokončené. A jedná-li se o primární účel použití "pod něco" (třeba pod level nějaké hry), asi je to v pořádku.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Jindrix: heh, ono to není žádné zázračné a právě je to taková past na posluchače, ty stopky...nakonec člověk čeká, že se to zase rozjede, ale už to skončí...no prostě jen pokus ;) neměl jsem to zveřejňovat...
no nic, dneska bude snad takové video k Panta Rhei...

bluem

Příspěvek od bluem »

konecne sa ti podaril nacrt nejakej normalnej melodiky... paci sa mi.
ale ako celok je to velmi skica:)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

bluem: fakt jo? tak to mě těší, a to mě tedy možná povzbudí to rozvinout...dávám sem vždycky takové náčrty a když mi lidi řeknou, že je to sračka, nepokračuji v rozvíjení...pokud tedy není, tak to rád dokončím...třeba se sejde víc pozitivních názorů...každopádně díky...

bluem

Příspěvek od bluem »

orbital mi to pripomina... tie melodie su fajn... konecne nemam pocit, ze si to tam nasvacal, ale si nad tym aj rozmyslal... :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

bluem: díky, to potěší, zvlášť když vím, jak dlouho můj projekt sleduješ/komentuješ :) zkusím na tom ještě zapracovat...

Odpovědět