Jindrix: Díky moc za pozitivní názor. Já jsem zatím jen rád, že dosud tu nikdo nekritizoval můj hřích v kompozici, tak uvidím, jestli to někdo objeví, ty a Toxin už víte o co jde z PM.
Kopák je trochu jiný, než v mých věcech jako byl Ouroboros a vesměs ve veškerém tom electru, co jsem dělal, ale je ze stejného nástroje.
Trochu to pumpuje, je to zčásti kompresorem jak na masteru tak na tom kopáku (tam je to nastavení, co jsem ti jednou posílal), ale hlavně, mě se zvuk celkově docela líbí a moc ho měnit nechci. Takže toho občasného pumpování se můžu zbavit ztišením těch smyčcových táhlých akordů, někdy jsou možná zbytečně moc nahlas a vím, že právě na ně nejvíc působí úder kopáku.
Ty konkrétní Hhats až do toho přechodu vůbec nehrají, tam hrají jiné. A tyto jsem uvažoval úplně vyhodit, nakonec jsem je tam dal decentně potichu, nemám rád, když mi klovou do hlavy, jsou moc kovové. Všechny hajtky v tracku mají volume hodně jemně, s mixem jsem si celkem hrál.
Jo basu mě vyměnit napadlo, nejvíc by mi tam ale asi seděl harmonický bass, který by hrál jenom D#, jak už jsem to kolikrát udělal, no uvidím. Na base to nestojí, ač je to hutnější, stojí to víc na piánu a smyčcích, což je všechno syntetické.
Toxin: S tou rychlostí to bude tím, že jsem si dneska odpustil pivko

Snad ta pasáž, jak jsi říkal, že je moc veselá, už je lepší.
Tu hajtku už jsem popsal výše Jindrixovi, nevím co s ní provést, nejradši bych jí úplně vyhodil a ten přechod udělal nějakým uplifterem, uvidim, ještě možná kvůli tomu pumpování budu upravovat velocity.
A překvápek by mohlo být ještě víc, kdybych udělal ještě víc variací v jednotlivých motivech, teď má vždy nové variace jen +- polovina z nich.