Mind Warp - Walk Me Over
Homepage : mindwarp.cz
Mind Warp - Walk Me Over
rastis: díky za koment, že na mě nekašleš...mno tady právě že už z té melodiky co používám moc nezbylo, ale něco možná ještě ano...každopádně by to tam chtělo nějaké akordíky a basu a bylo by to ještě lepší...já ale tu basu (co by nekopírovala nosnou melodii) do toho nejsem schopnej zatim udělat, možná mi s tim pomůže kámoš, uvidim no...ale vyhrál jsem si s tim jako ještě s ničím (není to odfláknuté), možná proto se ti to líbí ...já mám velkou radost, že jsem poprvé použil různé pluginy s jasným cílem, plánovaně a s čim jsem si hrál úplně nejvíc tak to jsou hlasitosti všech nástrojů a automatizace cotuoff, pak dynaminka atd. - a moc mě to bavilo...a doufám, že to má díky tomu příjemný zvuk...bicí mohli mít ještě kompresi a ještě mám automatizovanej jeden efekt co jim hází se stereem, ale mě se potom ten zvuk především s tím kompresorem prostě nelíbil, tak to je v téhle verzi vypnuté...
Cyril: synťáky by to chtělo optimálně nějaké HW, v poslední době doluju často z Nexuse (třeba v mojí nové skladbě Story Continues je Nexuse habaděj)...bicí jsou z Addictive Drums
a jsou bez kompresoru, protože se mi tam nelíbil...ale jak už jsem psal rastisovi, tak mi ve Walk Me Over chybí akordy a basa, to tam prostě není - nevím jestli je to tak závažný nedostatek za jaký to považuji, ale možná se k tomu za čas vrátím a dodělám to tam (ale nenapadá mě jak), možná ne...díky za pozitivní ohlas Cyrile, vážím si toho...