Tady je má vlastní tvorba.
Nešetřete mě

http://soundcloud.com/ondrej-semyrka
No myslel jsem že tu budem rozebírat tu hudbu když je to fórum o hudbě a zvuku atd...biscuit píše:delay te jen upozornuje, ze ta veta nedava smysl
ja hodim ucho zejtra
No z té věty usuzuji, že tenhle styl hudby ti nic neříká. Sice mě to v ničem nepomůže, ale i tak děkuji za ochotu aspoň první člověk co to pochopil o co tu má jítxdudy píše:no mne to neba - temhle kolovrátkům nerozumím, nic v tom mne neoslovuje ani zvukem ani aranží - ale to je jen muj subjektivní názor spíš pocit - třeba někdo bude mít opačnej .
ono nejde o jazyk, ale o vyznam vety. i presto, ze je forum o hudbe, prostredkem komunikace je jazyk, a abychom si rozumeli, musi davat vety smysl. ale k veci..Ondrej Semyrka píše:No myslel jsem že tu budem rozebírat tu hudbu když je to fórum o hudbě a zvuku atd...příště teda napíšu na fórum kde bude téma český jazyk
Jasný že pokud tu nikdo nic nenapíše že se není o co podělit. A tím bych tuhle debatu ukončil. Zajímá mě více rýpání ohledně té hudby
To je jak kdybych udělal blog přestaňte chodit tlachat na Fejsbůk a nefoťte se na profilovou fotku v červených brýlích. Co tím chce asi básník říct. Samozřejmě máš pravdu v tom že spousta nezkušených či hloupých lidí když řekne slovo "Mastering" tak si asi připadají že už jsou na úrovni, a ostatní už k nim asi budou vzhlížet jako k hvězdám. V tom stebou souhlasím. Ale na druhou stranu neměl bys házet všechny do jednoho pytle. Já už si s hudbou hraji deset let. Možná je to jen česká povaha neznám=odsoudit či závist=odsoudit. To že se dá výsledný zvuk prezentovat jakkoliv nebudu rozebírat bylo by to nadlouho. Odpustím ti i to že ses vložil do rozhovoru u kterýho jsme se k tomu mohli dopracovat. Tudíž neskákej druhým do řeči je to slušnost
Díky, jde vidět že víš o čem mluvíš a přesně tohle bych chtěl a mělo by se tady řešit pokud k tomu chce někdo něco říct. Určitě si to vemu sebou k práci a zamakám na tombiscuit píše: ono nejde o jazyk, ale o vyznam vety. i presto, ze je forum o hudbe, prostredkem komunikace je jazyk, a abychom si rozumeli, musi davat vety smysl. ale k veci..
mne se to docela libi. mas uz evidentne neco naposlouchano, takze ty tracky celkem skladas/stupnujes normalnim zpusobem. i co se zvukovejch postupu tyce, uz si asi objevil par veci, ktery se pouzivaj a fungujou. nekdy mi ale prijde to stereo moc divoky - mam na mysli hlavne mono bazi tracku. ja zastavam striktni nazor, ze dole by to melo bejt hodne "mono ucesany". tohle nemas ve vsech tracich, ale treba v tom nejnovejsim se mi zda bejt veprostred docela solidni dira. vsadim se, ze kdyz to zmonis treba do 300Hz, ze to zacne hrat o tridu lip, bez jakyhokoliv jinyho zasahutaky vrsky se mi zdaj bejt malinko jedovaty obcas, ale samotny srovnani spodku pasma (ono ti to po zmoneni najednou na spodcich nabyde) to muze samo o sobe vyrovnat - taky nevim, jak moc se na tom podepisuje soundcloud. vim, ze nekdy sametovy vejsky pretvori na skoro ziletky..
mimo zvuk, snad jen jedina pripominka, nebo spis tip - vic automatizuj a vymazluj to. nemam na mysli jen praci na prechodech, ale i v tracku, kde i subtilni zmeny pridaj na zivosti a organicnosti a zvedne to pak celkove dojem z tracku. jsou to uz nekdy treba jen procenta z celkovyho vysledku, ale ty prave odlisujou zrno od plev
drzim palce!
p.s.: jestli znas maxxu, tak ho pozdravuj