dano: taky tam slyším nějaké distorze, ale jak říkám, třeba je to umělecký záměr (nebo to je tím playerem)
MIX z Chicaga
Re: MIX z Chicaga
nějak se mi nezamlouvá snare, přijde mi poněkud plácavý, nebo překomprimovaný, ale asi to tak má být v rámci stylu a tomuhle zrovna nerozumím, takže jen takový můj pocit ... jo a ještě bych trochu vytáhl basu, na můj vkus je jí tam málo (i když v téhle muzice je třeba takto ok, fakt nevím), kytary paráda... jinak celkem pohoda diskoška, trochu jako Monkey Business 
dano: taky tam slyším nějaké distorze, ale jak říkám, třeba je to umělecký záměr (nebo to je tím playerem)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
tu kapelu sem neznal, ale podle toho, co lidi pisou na fcbk, jsou reakce hodne rozporuplny, coz je urcite dobre; vetsinou to predznamenava uspech :] nejhorsi je, kdyz je neco jenom 'fajn' a lidi to bez povsimnuti prejdou. samozrejme ze kdyby si vsichni jen stezovali, bylo by to blby... ale kontroverze je prospesna. jak sem psal, neznam historii zvuku ty kapely, zmeny ve zvuku bejvaji pro fanousky casto bolestny...zazz píše:Smutny pribeh kdysi nadejne kapely
Jestli to ma byt opravdu singl, tak bych uz asi nechtel slyset ten zbytek..
jinak ta podrobna inspekce skladeb ve snaze identifikovat v nich atributy 'ceskosti' mi prijde trochu nucenaaa (na na naa). mne to prijde vpohode, dobra tuna do reklamy.
na na na na na mi tu vubec neva... jinak je to jakoby "veselej, bezstarostnej" styl, ale atmosferu to ma takovou posmutnelou... zajimavej kontrast... ja bych tam ale neco pridal, co by to nak vic nakoplo (to ale samozrejme neni chyba mixing engineera)
-
jackies
Já tam kontrast veselosti a posmutnělosti necítím.
Já tam slyším spíš "mouchy snězte si mě", nebo "nějak mě to nebaví" nebo "mám strach otevřít pořádně hubu protože jsem ve studiu v Chicagu"
Ve zpěvu nenacházím žádný život, drajv a výraz.
Být to tam, mohlo by to být úplně na jiném levelu.
Zvuk je pro mě ok.
Já tam slyším spíš "mouchy snězte si mě", nebo "nějak mě to nebaví" nebo "mám strach otevřít pořádně hubu protože jsem ve studiu v Chicagu"
Ve zpěvu nenacházím žádný život, drajv a výraz.
Být to tam, mohlo by to být úplně na jiném levelu.
Zvuk je pro mě ok.
Jo, je to trosicku jakoby bez zivota.
- ReaktoplazmAR
basa by imho mohla trochu viac tlačit, hlavne v pasážach bez gitary ale inak zvuk na výsost Luxusný... skladba je imho podpriemerná tuctovka, ani si ten zvuk nezaslúži..
To sem si taky rikalBrooklyn / juanita juarez píše:tu kapelu sem neznal, ale podle toho, co lidi pisou na fcbk, jsou reakce hodne rozporuplny, coz je urcite dobre; vetsinou to predznamenava uspech :] nejhorsi je, kdyz je neco jenom 'fajn' a lidi to bez povsimnuti prejdou. samozrejme ze kdyby si vsichni jen stezovali, bylo by to blby... ale kontroverze je prospesna. jak sem psal, neznam historii zvuku ty kapely, zmeny ve zvuku bejvaji pro fanousky casto bolestny...
Některá muzika je v podstatě hlavně (jen) o zvuku.ReaktoplazmAR píše:basa by imho mohla trochu viac tlačit, hlavne v pasážach bez gitary ale inak zvuk na výsost Luxusný... skladba je imho podpriemerná tuctovka, ani si ten zvuk nezaslúži..
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Mne se ty jejich melodicke linky nijak emocionalne nedotykaji, s tim mam u nich zasadni problem.Brooklyn / juanita juarez píše:tu kapelu sem neznal, ale podle toho, co lidi pisou na fcbk, jsou reakce hodne rozporuplny, coz je urcite dobre; vetsinou to predznamenava uspech :] nejhorsi je, kdyz je neco jenom 'fajn' a lidi to bez povsimnuti prejdou. samozrejme ze kdyby si vsichni jen stezovali, bylo by to blby... ale kontroverze je prospesna. jak sem psal, neznam historii zvuku ty kapely, zmeny ve zvuku bejvaji pro fanousky casto bolestny...zazz píše:Smutny pribeh kdysi nadejne kapely
Jestli to ma byt opravdu singl, tak bych uz asi nechtel slyset ten zbytek..
jinak ta podrobna inspekce skladeb ve snaze identifikovat v nich atributy 'ceskosti' mi prijde trochu nucenaaa (na na naa). mne to prijde vpohode, dobra tuna do reklamy.