MOJ NOVY MIX(vlastne beaty+slavna vec)
MOJ NOVY MIX(vlastne beaty+slavna vec)
Zdravim Vas pani!
Uz dlho sledujem(hm,relativne dlho.Vacsinou len citam clanky,zvacsa sa nepotrebujem zapajat velmi do diskusii zatial.Vsetko uz bolo vlastne napisane.Su tu ini a skusenejsi ludia.) ELECTROZONE.Velmi mi uz velakrat pomohla v muzikalnom badani.
Takze som sa konecne rozhodol poslat Jednu z mojich veci,ktora sa mi zda k vypocutiu na zhodnotenie.Dakujem Vam za nazor.Len som sa tak hral.Neni to ziadny vyhraneny STYL.
http://uloz.to/948129/crazy mix.mp3
Inac ak mi viete poradit ako sa uploaduju skladby rovno do streamu aby sa nemuseli stahovat,tak budem rad.
Uz dlho sledujem(hm,relativne dlho.Vacsinou len citam clanky,zvacsa sa nepotrebujem zapajat velmi do diskusii zatial.Vsetko uz bolo vlastne napisane.Su tu ini a skusenejsi ludia.) ELECTROZONE.Velmi mi uz velakrat pomohla v muzikalnom badani.
Takze som sa konecne rozhodol poslat Jednu z mojich veci,ktora sa mi zda k vypocutiu na zhodnotenie.Dakujem Vam za nazor.Len som sa tak hral.Neni to ziadny vyhraneny STYL.
Inac ak mi viete poradit ako sa uploaduju skladby rovno do streamu aby sa nemuseli stahovat,tak budem rad.
Naposledy upravil(a) atom dne 15 lis 2008 12:40, celkem upraveno 5 x.
atom, vitaj .
Nikto tu nekuse, nemusis sa bat ozvat sa ..
Budem zly hned od zaciatku.
Kedze ma ta skladba aspon v nadpise nieco s hiphopom budem sa okolo toho tocit.
1. sample ti vobec nesedia, idu uplne nezmyselne, mimo rytmu, jeden cez druhy... to je uplne zle, priam az nepocuvatelne
2. Pouzitie samplu z Outcastu , tiez nie je vyhra
3. Beat ma od hocicoho s hiphopom velmi daleko, neviem si predstavit nikoho ze by do tohto daval. Ci uz rychlostou, vyberom zvuku bicich.. atd
4. umele skrece.. radsej nepouzivaj ziadne ako taketo umele a nalepene mimo rytmu na seba
5. To ooou... to je uplne zle
Celkove zhrnutie... uplne zle...
Nikto tu nekuse, nemusis sa bat ozvat sa ..
Budem zly hned od zaciatku.
Kedze ma ta skladba aspon v nadpise nieco s hiphopom budem sa okolo toho tocit.
1. sample ti vobec nesedia, idu uplne nezmyselne, mimo rytmu, jeden cez druhy... to je uplne zle, priam az nepocuvatelne
2. Pouzitie samplu z Outcastu , tiez nie je vyhra
3. Beat ma od hocicoho s hiphopom velmi daleko, neviem si predstavit nikoho ze by do tohto daval. Ci uz rychlostou, vyberom zvuku bicich.. atd
4. umele skrece.. radsej nepouzivaj ziadne ako taketo umele a nalepene mimo rytmu na seba
5. To ooou... to je uplne zle
vsetky sample co som pouzil som spravil SAM zo skladby california dreamin,neviem presne ktory mas na mysli ale OUTCAST tam urcite nie je ,Bicie linky su moje vlastne.No dobre viem ze sample tam su neni extra logicky ale co uz.mne sa tam pacili tie bicie a tak.
Nazov hip-hop vobec nemal viest k tomu aby to bola hip-hopova vec.bola to len slovna hracka.Berme to tak ze ta skladba nema nazov o.k..Ta skladba je taka kolaz.kazdopadne si ma dobre osviezil.diky. Najde niekto aj kladnejsie veci?
Nazov hip-hop vobec nemal viest k tomu aby to bola hip-hopova vec.bola to len slovna hracka.Berme to tak ze ta skladba nema nazov o.k..Ta skladba je taka kolaz.kazdopadne si ma dobre osviezil.diky. Najde niekto aj kladnejsie veci?
Naposledy upravil(a) atom dne 15 lis 2008 09:39, celkem upraveno 1 x.
Vypichnu jen ty nejmasitejsi veci:
A:
"Takze som sa konecne rozhodol poslat Jednu z mojich poslednych veci,ktora sa mi zda k vypocutiu dobra Vam na zhodnotenie.Dakujem Vam za nazor."
V:
"Nikto tu nekuse, nemusis sa bat ozvat sa .."
.
.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
- Agent Provocateur
no čoveče...ten začiatok--tak to je fakt guláš jak hovado--s poriadnym Maggi bujonom..to som nejak moc nepobral..rytmus total mimo..to o-oukanie v dalsej pasazi je des bes..nehovorom o tej flaute v pozadi co ide tiez mimo rytmus..ono si tam vlastne kazdy nastroj ide svoju lajnu..ale bohuzial kazdy mimo spolocny rytmus..jedine co sa mi tam jak takž paci je ten samotny beat -ale naozaj musi byt samotny:-) od 1:40--ak to teda nie je loop..ako 1-5 skladba v tvojom živote OK-poskusal si si ..ale inak je to docela des bes..
Tak som to hodil sem.Ja sa uz fakt aj bavim aky rozruch.no tak som sa mozno aj zhulil trochu ked som to robil.trochu som to prerobil.menej tych nevhodnych samplov.najde sa niekto komu sa trochu lubi beat?
Tak som to hodil sem.Ja sa uz fakt aj bavim aky rozruch.no tak som sa mozno aj zhulil trochu ked som to robil.trochu som to prerobil.menej tych nevhodnych samplov.najde sa niekto komu sa trochu lubi beat?
Mas na mysli neco konkretniho v minulosti? kdyz tak do pm link at to tu nezasirame.c9000 píše:pozor pánové aby to nakonec nebylo něco nadčasového a geniálního, protože přesně takhle tyhle věci vznikiají
Peace