A jedna stará live divočina
Moje tracky aneb lidová tvořivost na youtube :)
Moje tracky aneb lidová tvořivost na youtube :)
Onehdá jsem koukal na youtube a byl docela překvapený, že si tam pár lidí půjčuje něco z mých CD a dělají k tomu promítání ... Velmi romantické
)
Re: Moje tracky aneb lidová tvořivost na youtube :)
No jo, lidová tvořivost, tapety a na nich infantilní představy o univerzálním krásnu, bo jak to nazvat. Ale poslední live je dobrá pařba.
Ale pár těch sférických houslistek z prvního tracku by sem klidně mohlo přijít na návštěvukyvaa píše:No jo, lidová tvořivost, tapety a na nich infantilní představy o univerzálním krásnu, bo jak to nazvat.
Apropó, houslistky, te´d jsem narazil na bazóne na pěkný trio
, že jako šikovný ale taky moc pěkný lištičky.
http://bandzone.cz/ginger
http://bandzone.cz/ginger
The Hermit sa mi velmi paci tie slaky su tam take nadherne posmutnele .. take ja mozem..
inak zistil som ze moj papagaj dost neznasa husle, jak som pustil nieco z tych trackov tak ked tam zacali hrat husle (hlavne vyssie tony) zacal strasne skrecat
)
inak zistil som ze moj papagaj dost neznasa husle, jak som pustil nieco z tych trackov tak ked tam zacali hrat husle (hlavne vyssie tony) zacal strasne skrecat
Třeba to byl projev nadšenídendy píše:The Hermit sa mi velmi paci tie slaky su tam take nadherne posmutnele .. take ja mozem..
inak zistil som ze moj papagaj dost neznasa husle, jak som pustil nieco z tych trackov tak ked tam zacali hrat husle (hlavne vyssie tony) zacal strasne skrecat)
To musi byt prijemny pocit, kdyz je to pro nekoho natolik inspirativni, aby k tomu neco udelal. Hermit je opravdu pekna skladba 
Mne sa najviac pacilo Fairy World 3 - Akasha. Ak by bola moznost, urcite by som si to dal do winampu. Inak pekna tvorba, aj ostatne sa mi pacili.
Pouzivate nekdo funkci "Zpeněžení" ??? Kolik to tak hodí a není v tom past?