Moonic - Let It Go (Ray Subject Remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dendy

Moonic - Let It Go (Ray Subject Remix)

Příspěvek od dendy »

takze moj remix na pripravovane EP od kapelky Moonic .. treba povedat ze je to cisty mixdown, nieje tam ziadny mastering takze zvukovo to bude vo finale zrejme este trochu viac nalestene :-)
Naposledy upravil(a) dendy dne 11 bře 2014 17:39, celkem upraveno 2 x.

longsleeper

Re: Moonic - Let It Be (Ray Subject Remix)

Příspěvek od longsleeper »

Dobrá skladbička..příjemný chillout..takové vzdušné je to
Ale vokal na mě působí rušivě... kolem 3:50 bych řekl že až moc
Docela by mě zajímala instrumentálka

lavender

Příspěvek od lavender »

hehe, ako pocujem, moonic nema vobec jednoduche harmonie v tych trackoch :) a tiez si sa s tym popasoval svojsky. a tak to ma byt. trocha mi chybaju vyssie frekvencie v celej nahravke a vokal je necitatelny:-/ mix mi pride nahrubo spraveny iba.

dendy

Příspěvek od dendy »

jo tiez som nebol uplne stotozneny s tym ako bol zaspievany hlavne refren, no tak ale v ramci moznosti som sa snazil s tym spravit co slo.. keby bolo na mne nechal by som to tu spevacku zaspievat trosku inak ...

levander: nj, asi prave preto som sa snazil ten vokal trochu 'schovat' do mixu lebo som s nim nebol uplne stotozneny :) mix neni nahrubo, z mojej strany je to final - inak povedane lepsie to uz vyladit neviem :-) - ale ako som pisal, neni tam bobec ziadny mastering, je to holy mixdown ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja musim o vikendu zkusit dat jeste jeden pokus svemu remixu. jsem "rad", ze jsem se v tom nezasmodrchal sam. ja jsem si vokal dost zjednodusil, abych nemusel kopirovat harmonickou strukturu puvodniho tracku, ale potom mi to zase po chvilce zaclo lizt na nervy primitivnosti. tak jsem porad spekuloval a nakonec nenasel pro me uspokojujici variantu :-(

jinak oba mixy (myslim i ten levanderuv) jsou prima, ale na zadku z nich teda uplne nejsem... ale muj je o mile horsi :-(

dendy

Příspěvek od dendy »

jo ja to tiez neberem ako zrovna vrchol svojej tvorby :-) ... nie zo vsetkym som spokojny, nieco objektivne neslo lepsie spravit, nieco mozno ano, ale uz mi tak nejak dosli sily :)

ale tak, David bol spokojny, a to je asi najdolezitejsie ...

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: tak mne s mixom vzdy pomoze Gaex. v podstate si to pripravi na mastering. velmi vela veci mi pomohol a kazda spolupraca s nim su pre mna nenahraditelne lekcie.
potreboval bys precistit a upratat mix. vokal v mojom tracku bol uzasne zaspievany aj zosnimany:)
@biscuit: ja z mojej prace sedim na zadku, pretoze som si "dovolil" spravit dalsi krok v tvorbe a dokonca zachytit jarny sviezi pocit ;) ale nechcem sa tu dendymu bantovat v jeho threade.

dendy

Re: Moonic - Let It Go (Ray Subject Remix)

Příspěvek od dendy »

levander: bantuj kolko chces mne to nevadi :-) Geax nepoznam, nic mi to nehovori...

pravda je ze asi zo ziadnym remixom doteraz som sa nehral tolko ako s tymto .. cisteho casu som na ziadnom nestravil tolko... ale hovorim.. njeak mi ptom ku koncu uz dosla energia, ten vokal sa mi uz aj snival :-)) - a kedze David bol spokojny, tak uz som sa v tom dalej nehrabal ..

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

zacatek zbytecne roztahanej, trosku pitomej je tam ten Chemical LFO like synth - pusobi tam zbytecne a samoucelne - zpev tam jakoby vubec nepatri (ke konci je uz fakt otravnej- On uz v originale zni naprd, takze jediny co IMHO pomuze,hodne efektovat a strihat.:))

Jinak dobry - skoda, zes nemel nejakou nosnejsi predlohu
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Fractal

Příspěvek od Fractal »

jo no, ten zpěv pusobi nějak tak odděleně od zbytku... vlep ho tam kompresorem, reverbem a podle mě má taky zbytečně moc spodních frekvencí v tomhle případě

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Jedna kontrolna - aj toto bolo komplet robene na tom 'telefone' ?
EDIT: mne sa to paci, aj ked je pravda, ze ten vox mi pripada az priliz surovy ...

dendy

Příspěvek od dendy »

dusanmsk píše:Jedna kontrolna - aj toto bolo komplet robene na tom 'telefone' ?
k tomuto sa nevyjadrim, cause chcem predist klasickym situaciam

- "ano, teda na ipade"
- "ved sa mi zdalo ze to ma nejaky zly zvuk"

respektive

- "nie, toto je pre zmenu v logicu"
- "ved sa mi hned zdalo ze to ma nejaky lepsi zvuk nez tie veci predtym"

takze ked sa nenahnevas, neodpoviem :-)

Fractal: hm, dik za napad, mozno na to skusim este kuknut ...

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Heheeeee, takze na telefone. A ma to dobry zvuk. :P

dendy

Příspěvek od dendy »

no na telefone v kazdom pripade nie, tam nerobim hudbu uz 3 roky :-)))

Odpovědět