zdravím...davám k poslechu jeden z tracků z mojí kuchyňský produkce..jedná se o jakýsi abstract vycházejcý z trip hopu nahraný home
http://soundcloud.com/mystical-sound-wa ... h-feat-b-l
MYSTICAL SOUND WAVE aka 303 - song Dark Mesiah feat B.l
Re: MYSTICAL SOUND WAVE aka 303 - song Dark Mesiah feat B.l
ahoj, hele vůbec to není špatný.
Až na zvuk se mi to líbí. Ke zvuku bych měl co říct, ale musim si to poslechnout ještě doma.
Až na zvuk se mi to líbí. Ke zvuku bych měl co říct, ale musim si to poslechnout ještě doma.
Jo, zvuk trocha treba doladit, a ten zaciatok...
ten mi tam vobec nesedel
a to som prikloneny k experimentu. Zvysok skladby je uz v poho 
Je to divný, přijde mi to, jako taková slepovačka samplů. Ten Major Zeman je fakt čudo, a některý ty podmazový filmový samply by tam myslim taky nemusely bejt, Na začátku je ta arabská trubka taky čudná. Být tebou ještě na tom zapracuju. Atmošku to má pěknou.
zdravím...díky za komenty všem...vlastně se mi potvrdilo co sem si myslel , že skladbá má jisté mezery těma samplama začínaje a masterem konče.Jinaj samplů jestly dobře počítám je tam tak 6 (ten zeman už tam bejt asi fakt nemusel
vesměs všechno jenom mluvený slova + ta indická píštala na začátku a zvuky aut z ulice...jinak všechny synthy sou nahraný normal růčo no a celý sem to nakonec prohnal T-Rackem , ale v těch masterech mam ještě velký rezrvy...takže je furt co se učit, to je jasný 
se slzičkou v oku vzpomínám na tu kouzelnou garáž za hřbitovem ve Strakonicích a ty projamovaný noci, co jsme tam společně trávili 
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)
(i5QC, TC48, A6, A7)