Mystical Woodland - Astral Hunters
- Jirka Štolfa
Mystical Woodland - Astral Hunters
bass - TAL bassline 101
lead - Bazzile / CrX4
FXs - MorphoX
drums - Studio One (stock sounds)
other synths - CrX4
sitar, strings - EastWest Ra
choir-like intro/outro - Bazzile with S1 Room Reverb
DAW - Studio One 2.6
keyboard - Studiologic VMK-161 Plus
lead - Bazzile / CrX4
FXs - MorphoX
drums - Studio One (stock sounds)
other synths - CrX4
sitar, strings - EastWest Ra
choir-like intro/outro - Bazzile with S1 Room Reverb
DAW - Studio One 2.6
keyboard - Studiologic VMK-161 Plus
Re: Mystical Woodland - Astral Hunters
neprijemne ostrej zvuk. Jinak bych rek, ze v tech orientalnich motivech fajn hudba do nejaky reklamy:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
- Jirka Štolfa
dost dobre co sa tyka melodii, zo zvuku (hlavne jednotlivych synthov) uz taky uneseny nie som ... najviac mam vyhradu k base je taka "tenka" ... ono by to cele lepsie vyznelo keby si to komplet cele transponoval aspon o 2-3 poltony dole - basu aj vsetky melodie.. hned by to chytilio taku hutnost a lepsiu atmosferu ... az budes robit dalsi track nelez s basou vysie ako k E-cku ... ja som dlhe roky presne tuto chybu robil, tahal som to az k F# - A# a tam uz to nema tu hutnost, ani pridavanie suboscilatora nepomoze... proste to cele treba mat polozene v nizsej tonine a cele to lepsie slape...
aj ostatne zvuky zneju tak "tenko", cele je to take nejake "mikimausovske"
ale tak mozno mam len namlsane ucho lebo som prave asi 2 hosiny pocuval Album Ovnimoon - Trancemutation of the Mind a Static Movement - Circle of Life, a do toho som si pustil toto tvoje ... tak prepac za drsnu kritiku 
aj ostatne zvuky zneju tak "tenko", cele je to take nejake "mikimausovske"

- Jirka Štolfa
Nejsem Ovnimoon a ani nepotřebuju být. 

tak som to nemyslel ... samozrejme kompozicne si original a uprimne povdane to ako to robis sa mi moc paci, davas tam nadhlad a melodie ktore v dnesnom psy malokto robi a tam ti davam *****/5 ... ale proste ten zvuk.. tam to kriva - co je OBROVSKA skoda lebo keby si mal poriadne vyladeny zvuk tak by si kludne mohol stat v rade VEDLA ludi ako Ovnimoon alebo Static Movement, v niecom dokonca pred nimi .. mas fakt obrovsky potencial co sa tyka napadov, takze je fakt skoda ze sa nesnazis ten zvuk naladit viac do 'standardu'
ale hold samozrejme je to o tom ako ta to bavi - to je hlavna zasada, jednoducho ked ta to takto naplna a si s vysledkom spokojny tak nic nemen a nepocuvaj kecy inych
ani mna 
ale hold samozrejme je to o tom ako ta to bavi - to je hlavna zasada, jednoducho ked ta to takto naplna a si s vysledkom spokojny tak nic nemen a nepocuvaj kecy inych

neviem či je to tým, že sa mi podarilo opravit kúrenie v dome ale davam desat hviezdiciek z desiatich, velmi sa mi to lubilo , tie bicie prechody su fantastické
celu skladbu som sa nenudil a to je celkom dlhá , fajn zaujimave a inšpiratívne, zvuk neriešim na mojich sluchatkach to bolo super ,
teraz nejak nemam pri pocitaci bednicky , to sa spravi
edit : dendy , kludne mozete začat tiež hviezdičkovať ... budem rád ked sa to tu zauživa

edit : dendy , kludne mozete začat tiež hviezdičkovať ... budem rád ked sa to tu zauživa

- Jirka Štolfa
jazzym: co máš za sluchátka ?
- Jirka Štolfa
Dendy: Díky za pozornost. Vážím si toho !

niekde sa mi valaju pri gitarovom multiefekte Sennheiser HD 201 ale cez ne som to nepočul zatial , možno večer skusim

Naposledy upravil(a) jazzym dne 10 říj 2013 22:56, celkem upraveno 2 x.

dobrá transglobálovina
melodicky mi to sedlo....umiš budovat dobrou orientální atmosferu....kdybs to nekdy narouboval na nejaký tučný beaty pomalejší (něco pravě jako stary Transglobal underground) ....to by fungovalo taky hodne dobre si myslim...ale vim, že tendle tvuj projekt je asi tanečnější- rychlejší

- Jirka Štolfa
Ani ne, mě to teď tak nějak baví. Dendy mě dal nějakých pár rad jak udělat psybasu a mě to teď nějak ne a ne pustit. Jinak si rád dám i jiné styly. Dřív jsem dělal o hodně pomalejší věci. Teďka mám třeba chuť si udělat nějaký ambientík na ve stylu intra od téhle skladby.
Hele, tu ostrost si beru vážně k srdci a něco s tím asi zkusím udělat. Mě se zase líbí, že to nemám poddekový sound, což je moje klasika. No zkusím se na to ještě podívat.
Hele, tu ostrost si beru vážně k srdci a něco s tím asi zkusím udělat. Mě se zase líbí, že to nemám poddekový sound, což je moje klasika. No zkusím se na to ještě podívat.