?au, pracuju na dalším tracku. Uvítám post?ehy a nápady, které k tomu máte.
Jirka
edit: Nová verze (jenom malinko upravená):
Do?asn? staženo !
Mystical Woodland - Without End
- Jirka Štolfa
Mystical Woodland - Without End
Naposledy upravil(a) Jirka Štolfa dne 07 čer 2013 12:43, celkem upraveno 5 x.
Re: Mystical Woodland - work in progress
mě to baví velice,
začátek je skoro jako kdybych si pustil Toscu, konec je pěkně rozjetej... zvukově mi to přijde taky OK, co je na tom work in progress? jedu to už podruhé a pořád nic nenacházím
) gj so far!
začátek je skoro jako kdybych si pustil Toscu, konec je pěkně rozjetej... zvukově mi to přijde taky OK, co je na tom work in progress? jedu to už podruhé a pořád nic nenacházím

- Jirka Štolfa
Re: Mystical Woodland - work in progress
Dík! No, není to ještě pořádně smíchané a trochu mi tam chybí něco výraznějšího. Konec je taky ještě nekompletní. A taky chybí nějaké wooshe a lepší přechody.
- Jirka Štolfa
Re: Mystical Woodland - Without End
V původnm odkazu nová verze. Prakticky až na pár drobností to samé.
a preco to docasne stahujes? ja osobne tu napriklad nemam chut chodit znovu a kontrolovat, ci nahodu nie su nahodene nove verzie. ak si na starych verziach zbadal nejake chyby, tak sa ti aspon potvrdia, ak ti ich spomenie aj niekto novy
ART - umelecka stranka ako melodie, harmonie, rytmus, farba nastrojov , pocity. je to len cisto subjektivna zalezitost
TECH - objektivnejsia zalezitost suvisiaca so zvukom ako jeho celkova vyvazenost, jasnost jednotlivych nastrojov, ich mixovanie a pod.
TECH - objektivnejsia zalezitost suvisiaca so zvukom ako jeho celkova vyvazenost, jasnost jednotlivych nastrojov, ich mixovanie a pod.
- Jirka Štolfa
Protože si tím trackem nejsem vůbec jistý. Je takový nemastný, neslaný. Chci to ještě nějak změnit, ale nevím moc jak. V původním odkazu je znova nahraná poslední verze.
jirko, ved kym to niekto oficialne nevyda, tak sa nic nedeje. a podnetom do dalsej prace moze byt niekedy aj nazor na nahravku , s ktorou nie si sam spokojny. tak idem na to
v prvej minute ti ten stvortonovy delayovany synth nesedi rytmicky . ten vysoky arpovany synth co nastupi v 1:52 by som vyhodil, znie amatersky. nastup na 4:03 treba niecim vygradovat, tie 2 tony nevyrazneho sawu to nezachrania. 4:35 mas chyby v rytmike, 5:13 zase ten skaredy zvuk, nieco s nim vyhutaj
celkovo to nie je az take zle, ale pre moje usi je tu po pripadnom prearanzovani materialu asi tak na 1 a pol minuty a nie 7:40 , jestli mi jako rozumis
v prvej minute ti ten stvortonovy delayovany synth nesedi rytmicky . ten vysoky arpovany synth co nastupi v 1:52 by som vyhodil, znie amatersky. nastup na 4:03 treba niecim vygradovat, tie 2 tony nevyrazneho sawu to nezachrania. 4:35 mas chyby v rytmike, 5:13 zase ten skaredy zvuk, nieco s nim vyhutaj

celkovo to nie je az take zle, ale pre moje usi je tu po pripadnom prearanzovani materialu asi tak na 1 a pol minuty a nie 7:40 , jestli mi jako rozumis

ART - umelecka stranka ako melodie, harmonie, rytmus, farba nastrojov , pocity. je to len cisto subjektivna zalezitost
- Jirka Štolfa
Rozumím, ale nepříjde mi to relevantní.