Nabíráme s kolegy obrazový materiál (videa + VR-ka) a tohle vzniklo jaksi náhodou, jak byla nálada
Na čem teď pracujete? :-)
- Pavel Vantuch
Na čem teď pracujete? :-)
Začal jsem tvořit muziku pro jeden projekt, který je prací asi na 4 roky.
Nabíráme s kolegy obrazový materiál (videa + VR-ka) a tohle vzniklo jaksi náhodou, jak byla nálada
Re: Na čem teď pracujete? :-)
Zdar!
Ja ted pretahuju starsi projekty co sem delal na pc v cubase a ruznych vst do Logicu - páč mi selhala jakákoliv sofistikovaná cesta - tak to exportuju vse do audio stop začátek - konec - takže mám co dělat...
Jednu věc si slyšel a vlastně si se mi snazil poradit i stim exportem..
K ty tvoji skladbe: nevim kdyz pises ze to vzniklo tak jako nahodou - stim neco zamyslet, ale jestli jo - tak mi to prijde zvukove celkove trochu zahuhlany..
( ale ted sem to slysel na obyc sluchatkach) vic to frekvencne rozhodit od sebe a od 44 sekundy je to melodicky jen nahoru dolu
( krituzuji s ohledem na svuj cit, ne vlastni tvorbu
)
Vlastne co kdybys rozvinul ten klavir a nechal ho treba rozzekanej proznivat nejakym motivem i do zbytku skladby?
Mej se!
P.
Ja ted pretahuju starsi projekty co sem delal na pc v cubase a ruznych vst do Logicu - páč mi selhala jakákoliv sofistikovaná cesta - tak to exportuju vse do audio stop začátek - konec - takže mám co dělat...
Jednu věc si slyšel a vlastně si se mi snazil poradit i stim exportem..
K ty tvoji skladbe: nevim kdyz pises ze to vzniklo tak jako nahodou - stim neco zamyslet, ale jestli jo - tak mi to prijde zvukove celkove trochu zahuhlany..
( ale ted sem to slysel na obyc sluchatkach) vic to frekvencne rozhodit od sebe a od 44 sekundy je to melodicky jen nahoru dolu
( krituzuji s ohledem na svuj cit, ne vlastni tvorbu
Vlastne co kdybys rozvinul ten klavir a nechal ho treba rozzekanej proznivat nejakym motivem i do zbytku skladby?
Mej se!
P.
cvicime novu spevacku... ma FANTASTICKY hlas, tracy chapman je oproti nej fuserka 
to se na ni jako vsichni stridate?kexik píše:cvicime novu spevacku... ma FANTASTICKY hlas, tracy chapman je oproti nej fuserka
ja by som chcel, aby bola nasa nova placka opat zadarmo... tak si vypocujesbiscuit píše:to se na ni jako vsichni stridate?kexik píše:cvicime novu spevacku... ma FANTASTICKY hlas, tracy chapman je oproti nej fuserkato jsem zvedavej az s ni neco nahrajete, doufam ze das ukazky..
mozno bude mat label iny nazor, ale urcite budu aspon nejake pesnicky ako promo zadarmo