2:axerathix: libi se mi tva rada ala babica, kdyz se ti nelibi, tak ho vymen
Náčrty skladeb-potřebuju poradit
Re: Náčrty skladeb-potřebuju poradit
2romanisimos: covece, mas pravdu! dal jsem si sluchatka a objevil esteticky potencial tve tvorby
pripomnelo mi to, kdyz nemate lanyze, tak dejte kecup a nebo tam nic nedavejte..
Zapomněl jsem napsat, aby jste si v případě poslechu mojí tvorby všichni koupili stejný monitory a sluchátka jako mám já, vlastně v případě poslechu z beden se raději rovnou stavte u mě doma, protože jinak vám to bude hrát jinak.
PS: Zdrama pouze kávička, jízdné neproplácím.
PS: Zdrama pouze kávička, jízdné neproplácím.
-
romanisimos
Ale no tak vy srandisti
. Že se vám to prostě nelíbí mě došlo
. V reprácích mě to hraje jinak, tak jsem na to upozornil.
dal sem to pres sluchatka - a nezvlad sem to cely...
Vubec se mi to nelibi...
Ten zacatek je strasnej...
Vubec se mi to nelibi...
Ten zacatek je strasnej...
To si mi pripomenul jeden sampel pre SampleTracker na Didaktik, tusim ze v tom 4-bitovom sume zazneli presne tieto 2 slovadano píše:čistá psychiatria
jej nostalgia.. ked som mal 15 rokov tak som v 4 kanalovom modedite tiez robil taketo veci
)) vtedy ale este (nastastie:-)) neexistoval ziadny web kde by som to potom mohol nahrat
))
Vtedy nie, ale dnes existuje. A ja som sa predsa nechal tou nostalgiou trosku uniestdendy píše:jej nostalgia.. ked som mal 15 rokov tak som v 4 kanalovom modedite tiez robil taketo veci)) vtedy ale este (nastastie:-)) neexistoval ziadny web kde by som to potom mohol nahrat
))
http://www.youtube.com/dusanmsk
tyvoe :0dusanmsk píše:Vtedy nie, ale dnes existuje. A ja som sa predsa nechal tou nostalgiou trosku uniestdendy píše:jej nostalgia.. ked som mal 15 rokov tak som v 4 kanalovom modedite tiez robil taketo veci)) vtedy ale este (nastastie:-)) neexistoval ziadny web kde by som to potom mohol nahrat
))
.
http://www.youtube.com/dusanmsk
btw ze sa vam v tom chcelo pracovat, je to uplne sialeny interface... to uz by som viac vytvoril pomocou ceruzky a notoveho papiera
nahodou impulse tracker uz bol super.. .16 kanalov... stereo efekty.. pecka... modedit to bolo peklo - 4 mono kanaly, 8 bit sample, a bodka. nic viac 

ale uprimne robit taku hudbu dnes, a este cakat komentare na nu na fore kde chodia ludia co sa zaoberaju +/- tvorbou hudby a pracou zo zvukom s vyuzitim s ucasnych technologii a nastrajov mi pride zbytocne .. teda moj nazor na to..

ale uprimne robit taku hudbu dnes, a este cakat komentare na nu na fore kde chodia ludia co sa zaoberaju +/- tvorbou hudby a pracou zo zvukom s vyuzitim s ucasnych technologii a nastrajov mi pride zbytocne .. teda moj nazor na to..
Nemal nahodou IT 64 kanalov? Inak od FT2 to bol pre mna skok, pretoze IT mal cutoff a resonance filter, v tej dobe ( 1996+ ) tak popularny.dendy píše:nahodou impulse tracker uz bol super.. .16 kanalov... stereo efekty.. pecka... modedit to bolo peklo - 4 mono kanaly, 8 bit sample, a bodka. nic viac
Mal som skladby, ktore vyuzili skoro vsetky kanaly, pretoze ono ked clovek chcel simulovat multitap delay, tak co jeden tap to jeden kanal
Tak samozrejme, mozno by sa to lepsie vynimalo v teme "Oldschool demos", ale zase to neni tak zle.ale uprimne robit taku hudbu dnes, a este cakat komentare na nu na fore kde chodia ludia co sa zaoberaju +/- tvorbou hudby a pracou zo zvukom s vyuzitim s ucasnych technologii a nastrajov mi pride zbytocne .. teda moj nazor na to..