Ahoj kamarádi.
Mám rád elektronickou taneční hudbu. Pátral jsem, kde se tato láska u mne poprvé objevila. Na základní škole nám paní učitelka pustila Smetanovu Vltavu. Měl jsem tehdy slzy na krajíčku. Mamka jednoho dne koupila vinylovou desku s Depeche Mode a to mne oslovilo. Ozvalo se mi podvědomí. Všem svým kamarádům jsem říkal, že jsem odkojený Depešákama. Jenomže, nedávno jsem viděl filmový seriál Návštěvníci z roku 1983 a při závěrečné melodii od Karla Svobody jsem zjistil, že se jedná o elektronickou hudbu. Tak se mi to uložilo hluboko do podvědomí. Vzpomínám si, že když dávali poprvé v roce 1983 Návštěvníky, tehdy jsem byl prvňáček a bylo mi 7 let. Na Návštěvníky jsem pak nadlouho zapomenul. Hudba z nich mne velmi oslovila a rozhodl jsem se vytvořit na počest Karlu Svobodovi upravenou verzi (Drum Edit). Poslechnout si ji můžete na youtube po zadání názvu: Návštěvníci 2019
Před asi 10-ti lety u mne došlo k životnímu zlomu. Získal jsem nové bydlení. Když jsem se nastěhoval, skákal jsem radostí do stropu a políbila mne přitom můza. V zápalu nadšení jsem vytvořil asi 15 skladeb, kterým říkám rychlokvašky, protože se jednalo o mé první písničky se spoustou chyb. Tak jsem u každé z nich uvedl, že se jedná vlastně o demo skladby. Mám před sebou úkol, kterému se průběžně věnuji. Chci z mých rychlokvašek vychytat chyby, a to až do podoby, kdy z nich nebudou dema, ale budou mít oficiální provedení. Už mám jednu skladbu hotovou. Poslechnout si ji můžete na youtube po zadání: Asian dragon dream (Instrumental).
Jestli chcete, budu rád za vaše komentáře a připomínky k mým dvěma skladbám, které jsem vám tu představil. Těší se Petr.
Návštěvníci 2019 a Asian dragon dream - Petr Šádek
Re: Návštěvníci 2019 a Asian dragon dream - Petr Šádek
Sice dělám práci za tebe Petře, ale tady je odkaz na ten kanál.
https://www.youtube.com/user/MichaelTeeper
https://www.youtube.com/user/MichaelTeeper
Re: Návštěvníci 2019 a Asian dragon dream - Petr Šádek
Tony. Moc se omlouvám. Zapomenul jsem na to. Díky za připomínku.