Zdravim,
rad by som pocul vas nazor na tento track. Konkretne na jeho zvuk, ci tam nieco nevadi alebo neprijemne netrci..
Mix si samozrejme robim vzdy sam ale master som daval niekomu inemu, tentokrat som sa rozhodol ze spravim aj master sam..
Tak tu je vysledok:
Nazor na Mix a Master
Re: Nazor na Mix a Master
Na elektroniku moc nejsem, ale řemeslo je odvedené každopádně dobře. Líbí se mi zvuk těch ploch, i nájezdy těch samplů a syntezátorů. Beat bych možná malinko zanořil do skladby, je trochu moc do obličeje. Zkusil bych ho možná trochu zatemnit, zakulatit, přidat trochu prostor (reverb). Skladatelsky povedené, málokdy v tomto žánru něco doposlechnu dokonce, u tohoto nebyl problém. 

Mistergo, diky, som rad za kazdy pozitivny feedback 
Ten beat som nechal schvalne suchy a 'in your face' Malo by to totiz fungovat aj v klube..

Ten beat som nechal schvalne suchy a 'in your face' Malo by to totiz fungovat aj v klube..
Mě to znělo pěkně, basy jsou takové fajn medové ALE přišlo mi, vzhledem k charakteru hudby, že by tomu seklo více subbasu 50hz-30hz a klidně to pak celé dát trošililinku potišeji. Středové pásmo se snarem by mohlo být agresivnější, ale jen mohlo. Hajtky, vysoké zvuky apod. bych udělal asi stejně.
No s tymi sub-bassmi som sa trocha trapil, kedze studio je sucast obyvaku a akusticky osetrene len minimalne, resp. provizorne..
Tam mi to v basoch robi trochu bordel, takze som sa s pridavanim sub-bassu drzal spatky..
Tam mi to v basoch robi trochu bordel, takze som sa s pridavanim sub-bassu drzal spatky..
jojo, nerikam ze ji je tam je malo, jenom ze by tomu sluselo krapet vic... ale v podstate to je prast jak uhod, je to vyvazeny mix i master
Ok, kluci, diky za postrehy