Ne Dogonyat

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
eternalsoulastray

Ne Dogonyat

Příspěvek od eternalsoulastray »

Pouzil jsem acapellu z Nas Ne Dogonyat, kterous jsem sestrihal a vytvořil kolem toho beat.

Pytkin
Moderátor

Re: Ne Dogonyat

Příspěvek od Pytkin »

Malokedy si pustam veci, co sem ludia davaju .. spravil som vynimku .. a potvrdila pravidlo, ze si zase dlho nic nepustim z tunajsej produkcie ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nikdy nepochopím, jak si někdo může jako základní kámen tracku vzít ukvičenej vokál z ruský popůvky nejhoršího typu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bisquit : nesuhlasim .. Ten zakladny kamen je z toho najlepsi :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to nerozporuju :-)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

To je nejaky vtip ? Ved to je zvuk ako na nejakom veletrhu....

TrojakEW

Příspěvek od TrojakEW »

Track uz sice je zmazany, ale ...

to co ma zaujalo je reakcia ludi. Nemam nic proti kritike, ale vsetky prispevky, ktore tu su nikomu nepomozu a nema to nic spolocne s kritikou. Ak uz teda reagujem tak je podla mna vhodne reagovat k veci a inou formou. Vyjadrim presne v com si myslim, ze je problem a co by teda dotycny podla nas nemal robit. Nasledne az potom ak vasa snaha nie je ocenena je idealne to zabalit a neprilievat benzin do ohna. Ak bolo vasim cielo niekoho urazit a docielit aby sa na to vykaslal verim, ze vam to urcite podarilo.

Ludia su rozny a maju rozne problemy a taketo vase prispevky mozu mnohym len ublizit. Pre niekoho, aj ked v tom nie je dobry moze byt urcita forma seberealizacie tym, co ho ako tak drzi pri zivote. Len preto, ze nedokazem zabehnut 100m sprint pod 10 sekund neznamena ze to nemozem robit rekreacne a pre dobry pocit. Vyzera to naozaj, ze ludska rasa dokaze hlavne vsetko nicit. Len tak dalej. :evil:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja si myslim, ze kazdej muze zvolit takovou formu, jaka je mu vlastni. tobe vadi svoboda vyjadrovani? myslis si, ze ti, kteri se tady vyjadrili, jsou na tom osobnostne tak chabe, ze potrebuji tvoji prednasku o tom, jak se maji chovat? a uz vubec nechapu, proc zrovna sem promitas svou frustraci z lidstva. tady nikdo nikomu neublizuje, nikoho neosocuje, na nikom se nesnazi zbohatnout... uprimne vyjadreni myslenek je nejlepsi forma kritiky - bez obalu, natvrdo. kdo to nezvlada, mel by si rozmyslet jit s kuzi na trh. mazani medu kolem huby nikoho nikam neposune. to muzes mozna praktikovat u deti, ale ne u dospelych.

mimochodem, cele je to o tom, ze psat konstruktivne o necem, co se neda konstruktivne uchopit proste neni mozne...

TrojakEW

Příspěvek od TrojakEW »

biscuit píše: ja si myslim, ze kazdej muze zvolit takovou formu, jaka je mu vlastni. tobe vadi svoboda vyjadrovani?
Prepac, ale kde je teda hranica? Ak bude kazdy robit uplne vsetko co len chce tak to aj bude vyzerat. Az potom narazis ty na niekoho, kto bude prejavovat svoje nazory bez ohladu na nasledky a ty budes pocitovat jeho prejav vo fyzickej forme mozno zmenis nazor.
biscuit píše: mimochodem, cele je to o tom, ze psat konstruktivne o necem, co se neda konstruktivne uchopit proste neni mozne...
Ak nieco nedokazem ja nebudem tvrdit, ze sa to neda.

Kludne pokracuj v tom co robis. Je to tvoja "volba".

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Takhle - vetsinou bych rekl, ze ty reakce jsou opravdu mimo a tohle se proste nedela. Samozrejme nema smysl mazat med kolem huby, jak pise biscuit, ale taky je zbytecny se vysmivat.

Nicmene!

V tomhle pripade slo o takovou kakofonii bez ladu a skladu, ze jsem si taky rikal "WTF, to si z nas dela srandu..?". Na to fakt neslo nic konstruktivniho napsat.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

TrojakEW, pretoze si slusny a mas snahu to tu "humanizovat", tak sa pokusim to vysvetlit.
TrojakEW píše:
03 črc 2020 12:24
Nemam nic proti kritike, ale vsetky prispevky, ktore tu su nikomu nepomozu a nema to nic spolocne s kritikou.
Prave naopak. Je to skratena verzia kritiky. Len treba vediet citat. Bolo tam v kazdom prispevku napisane - "cele zle".
TrojakEW píše:
Ak uz teda reagujem tak je podla mna vhodne reagovat k veci a inou formou. Vyjadrim presne v com si myslim, ze je problem a co by teda dotycny podla nas nemal robit. Nasledne az potom ak vasa snaha nie je ocenena je idealne to zabalit a neprilievat benzin do ohna.
Vid hore - skratenym sposobom bolo vyjadrene: "clovece, necitis sa, ze sem das nieco taketo nepodarene?"
Co dotycny nemal robit ? Hlavne sem taky nepodarok nemal davat. Benzin sme neprilievali, diskusia sa ani nezacala.
Autor nastastie sebakriticky skladbu stiahol. :palec+:
TrojakEW píše:
Ak bolo vasim cielo niekoho urazit a docielit aby sa na to vykaslal verim, ze vam to urcite podarilo.
Urazit urcite nie. Docielit, aby skoncil - tam som si neni isty. Mozno. Mozno je to beznadejny pripad. Prave preto, ze nieco taketo hnusne kakofonicke zverejni a vobec mu to usi netrha, je mozne, ze vobec nema hudobny sluch. A to je v tomto odbore dost podstatna zavada.
TrojakEW píše:
Ludia su rozny a maju rozne problemy a taketo vase prispevky mozu mnohym len ublizit. Pre niekoho, aj ked v tom nie je dobry moze byt urcita forma seberealizacie tym, co ho ako tak drzi pri zivote.
Ale iste. Len toto nie je forum pre psychicky slabsich alebo postihnutych. Ak je autor normalny, pochopi, ze tymto sutocne nikoho nezaujme. A mozno zacne odznovu - s vacsou davkou studia a sebakritiky.
TrojakEW píše:
Len preto, ze nedokazem zabehnut 100m sprint pod 10 sekund neznamena ze to nemozem robit rekreacne a pre dobry pocit.
Ale iste. Ale ked beham asi ako 10-rocny - pre radost okolo domu, nepojdem sa predsa na atleticky stadion pytat, ci som uz dobry. Ved tam budem vyzerat ako uplny blbec.
TrojakEW píše:
Vyzera to naozaj, ze ludska rasa dokaze hlavne vsetko nicit. Len tak dalej. :evil:
Nic sme neznicili. Prave naopak. zabranili sme znecisteniu planety dalsou odpadovou "akoze-hudbou", ktorej je tolko, ze si to nedokazes predstavit !!! Dokonca aj VYRAZNE LEPSEJ hudby su na svete neskutocne kvanta !!! :idea:

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Alebo este inak - ak by sa nam javilo, ze to ma aspon minimum, aspon trochu potencialu, urcite (a to garantujem) by bola ta kritika ovela vecnejsia... Je to sice velmi moderne, ale skutocne neni treba kazdeho povazovat za chudacika a hned ho okamzite "zachranovat"... :wink:

Cize - v zasade mas pravdu. Akurat mas hodne posunutu mierku jemnocitu.

TrojakEW

Příspěvek od TrojakEW »

Je dobre vidiet, ze je mozne kominukovat na normalnej urovni. Ako som pisal nemam nic proti ktirike a ja som som casto nepreijemne "kriticky". Moja mierka jemnocitu urcite nie je posunuta. Snazim sa vsak nepouzivat synonyma alebo metafory, ktore su nevhodne. Proste je podla mna lepsie napisat, ze uz samotny zaklad na ktorom je track postaveny je zly a ze to urcite nie je cesta, ktorou by mal ist. Osobne neznasam cover verize a remake neakej existujucej veci a urcite by som nepouzil acapellu v neakom tracku to su vsak len moje osobne pocity. Casto sa stava, ze reakcia na moju kritiku je arogantna a neprijemna. To je pre mna ten skutocny impulz, ze dotycny nehlada sposob ako nieco zmenit alebo sa zlepsit, ale proste hlada vyhovorky. Az vtedy dokazem naozaj posudit o co dotycnemu islo a ak jeho vystupovaie nadalej neprijemne radsej rozhovor ukoncim, alebo ho pozvem k nam na sparring, kde sa moze vyburit kolko bude chciet a kludne aj na mne.

Dakujem vsetkym za prispevky a dufam, ze som nikoho neako neurazil. :palec+:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pises slusne, takze jsi nikoho urazit ani nemohl. zkus si ale predstavit, ze jsou lidi zvykli komunikovat ruzne v ruznych prostredich. a jak jsi zminil to sportovni prostredi, tak to podle me presne sedi. ja (a myslim si, ze i mnozi ostatni) tady komunikuju casto stylem panske satny - velice otevrene, casto az na hrane provokace a legracek, ale ferove a kamaradsky. pro me osobne je takovy otevreny styl komunikace bez kudrlinek ten nejlepsi a nejprirozenejsi a vzdycky jsem si myslel, ze je chlapum vlastni. a ze to nezalezi na mire kultivovanosti, ze to je takovy rejstrik, na ktery se kazdy vyrovnany clovek rychle automaticky prepne, protoze je prirozeny. ja se vlastne v ustni komunikaci takhle rad bavim i s holkama, kdyz vidim, ze nejsou nejake utlocitne. vetsinou to funguje a neni to pak jen suche povidani, ale je i spousta legrace...

eternalsoulastray

Příspěvek od eternalsoulastray »

tak pres to ze track nikoho z vas nenadchl, jsem se rozhodl jej v ramci svych moznosti dodelat. mne se to libi
https://www.indiesound.com/index.php?a=track&id=85313

Odpovědět