nedokonceny track

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
bassline

nedokonceny track

Příspěvek od bassline »

Ahoj,

Davam tu pokus o vytvorenie celistveho tracku, ale tak to vyzera ze to opat nedokoncim ako je to u mna zvykom...cele som to robil na sluchadlach (na nich som so zvukom bol relativne spokojny), ale nedavno som to pocul na monitoroch a znie mi to dost divne - hlavne ziadne basy...nechce sa mi to uz dokoncovat a ani neviem kam to dalej rozvinut, tak keby niekto chcel urobit remix alebo nieco, tak kludne, potrebne stopy dodam - hoc pochybujem ze tento podivny pokus o archaicku hudbu by chcel niekto zremixovat :)

V buducnosti sa chcem ale venovat skor nejakemu modernejsiemu elektro/break, tak uvidime ci sa v tvorbe zadari.

Akekolvek komenty k zvuku/aranzi uvitam...

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/bassli ... _1_bl3.mp3

dendy

Re: nedokonceny track

Příspěvek od dendy »

nj tvoj klasicky styl.. k zvuku nemam ziadne vyhrady ale proste stale to iste co mam k tvojim trackom.. chyba mi tam nejaka vyrazna zapamatatelna melodia.. v takomto style si myslim ze je prave velmi dolezita.. nejaky nosny motiv - toto mi pride ako kolekcia arpeggii a ploch, ktore su sice spravene velmi pekne (niektore detaily sa mi tam vyslovene pacia) ale chyba mi tam hlavna nosna tema ktoru by som si zapamatal...nieco co by viac "trcalo" a zvysko by tomu robil "podmaz" .. takto mi to cele pride len ako ten "podmaz" .. mozno keby do toho niekto rapoval tak by to bolo idealne, mozno to by bola pre teba cesta.. len najst nejake rappera ktory by mal uchylku pre takyto oldschool elektro sound :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No. Melodii je tam už dosť. Ten rap by bol úplne ideálny. Alebo gitara. Syncákof už je ťa až až.

delay

Příspěvek od delay »

Taky mě napadl rap... Klidně ti dohodim nějakyho rapera, točim jich dost a ty sračky co maj jako instra jsou hrozný... jeste by jsi dostal i zapalaceno :) Dodělej to a sednul by mi tam i nějakej clap zvuk jak to mas uplne na zacatku, ale lepsi sampl a vic nahlas.

Mam jediny problem - 0.33/0.34 a 0.42 mi nesedi ten ton (neco o pul tonu vedle by to chtelo)... mozna je to jen prvni poslech, nic kritickyho

bassline

Příspěvek od bassline »

No sranda, prekvapili ste ma, ze rap :D ...ale na druhej strane je to asi pravda lebo stale ked sa pokusam nieco tvorit tak mi tam nieco hlavne chyba a neviem to doplnit nicim, ziadnymi syntakmi...

chcelo by to ale takychto raperov:
Obrázek

:D
Naposledy upravil(a) bassline dne 27 lis 2009 12:26, celkem upraveno 1 x.

delay

Příspěvek od delay »

Ten žlutej černej je jak z Lynchova filmu... 8)
EDIT:
Tahle hlaška přestala palatitm, když Bassline nečekaně změnil obrázek... já chci zpátky tamten :!:
Naposledy upravil(a) delay dne 27 lis 2009 16:18, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

pomoooc :-)))))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kokoti .. ved to je paradna vec

bassline

Příspěvek od bassline »

pytkin: ved ja som to myslel vazne...ja to zeriem...a mam to aj ako zvucku v mobile :wink:

Inak, davam sem este kratke rozpracovane loopy, je mi luto ze to len tak lezi nedokoncene, tak keby niekto z toho chcel nieco pouzit alebo dokoncit, neni problem.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bassline : pekne veci .. ked to pocuvam , tak mam chut si doma pozapajat krabice a daco robit :)

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

bassline: veru pekné ukážky, tá 1. a 3. sa mi fakt dosť páči..čo je to za mašiny?

dendy

Příspěvek od dendy »

mne sa najviac paci 2. .. to ma fakt potencial, len to rozvinut..

delay

Příspěvek od delay »

Doprdele, kroutím hlavou... 1 až 3 sou pecky, ja muzu napsat pouze "DONE IT"...

bassline

Příspěvek od bassline »

agent: to je vsetko Reason...ja v nicom inom nerobim...pure reason synths, bicie samozrejme one-shot sample...

No ale aby som neklamal, tak v tej jednicke je ten tiahly dlhy synth AN200 :D ...

Vey

Příspěvek od Vey »

+ rytmus, melodie, pouzity zvuky. Ted uz to jen dotahnout, no ) Ten rozdelanej song se mi libi .. je dost zivej.

Ted jsem se chtel zeptat jaky masinky jsi pouzil a v tom vidim Reason .. ano kdysi jsem v nem taky delal, ale tohle mi moc povedomi neni _)

Odpovědět