Několik náselchů z připravovaných treků
Re: Několik náselchů z připravovaných treků
moc pěkný...Líbí se mi ta poslední věc...malinko to zavání Jaga jazzist, ale mě to neva....skvělá disharmonie...supr
Dík pánové, potěší to a popožene mě to dál a to je ted nejvíc třeba.
No hlavně aby to dopadlo dle mých představ a i já byl se svou tvorbou spokojený
BTW. Bohdane mám už nějakou dobu rozdělanej nelegální remix tvý starý skladby February, strašně me ten song chytl ,dodělal sem bicí atd. až bude hotovej pošlu ti ho na zdrbnutí
Doufám že se nubudeš zlobit.
No hlavně aby to dopadlo dle mých představ a i já byl se svou tvorbou spokojený

BTW. Bohdane mám už nějakou dobu rozdělanej nelegální remix tvý starý skladby February, strašně me ten song chytl ,dodělal sem bicí atd. až bude hotovej pošlu ti ho na zdrbnutí

No prima;) Musím se podívat, která to je, podle názvu si ji nevybavuju.
podepisuju... malokdy se mi podobna hudba libi, ale tohle je hodne vysoka kvalitaPavel Vantuch píše:Není to vyloženě můj šálek kávy, ale vzbuzuje to respekt. Několik prvků mě tam oslovilo, dokonce snad i nadchlo. Držím palec

- ReaktoplazmAR
tiež to neni moja šálka kávy a tiež si myslím že je to super!!
ten kontrabas je peklo
/btw: mne to pripadá ako keby tie ukážky boli zoradené od najlepšej smerom dolu..
ale celé je to pekné, aj to outro /

/btw: mne to pripadá ako keby tie ukážky boli zoradené od najlepšej smerom dolu..

Vklidu tracky, me hodne blizka oblast tvorby
Drzim palce

- Agent Provocateur
Zdar, mno mne sa to tiež velmi páči..moc good práca, len tak ďalej..imho je to všetko ručná práca, alebo su tie melodie uz nasamplovane
Hodne povedeny! Celkove to neni uplne muj styl, ale 3 ukazka se mi dost libi .. pro me malinko vycniva ) Outro se mi taky libi. At se dari!
Díky pánové, ta tretí věc mě taky hodně sedí , no deska je v přípravě, o prázdninách ze začne snad točit i s muzikantama a když dá bůh a nervy mi vydrží tak to snad dopadne a někde to vyjde.
Agent: je tam hodně samplů melodijí ale je to rozstříhaný a překopaný , většina jsou samply + fx a ACID , kterej je na tohle sekání a stříhaní samplů uplně geniální, pak něco málo HW synthy, samplery a vstčka ,někde nahraná kytara atd.
Vey: Ahoj, jak pokračuje deska? Když budeš mít cestu přez HK stav se.
Agent: je tam hodně samplů melodijí ale je to rozstříhaný a překopaný , většina jsou samply + fx a ACID , kterej je na tohle sekání a stříhaní samplů uplně geniální, pak něco málo HW synthy, samplery a vstčka ,někde nahraná kytara atd.
Vey: Ahoj, jak pokračuje deska? Když budeš mít cestu přez HK stav se.

Dobré to je, CDčka s takovouhle hudbou bych v rámci hudební osvěty přidával do každé "Plné tašky Evy a Vaška" a to myslím v dobrém, bez urážky 

" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)
(i5QC, TC48, A6, A7)