Myslím že trochu normálního popu nikdy neuškodí....

http://soundcloud.com/martinrx/nezname-zeny
Bohužel, deska už je vylisovaná....pete ness píše:Libi se mi to a ty hlasy mi tam nevadi, jenom bych vokaly premichal, nejak to vic naefektoval. Prijde mi cely ten vokal zbytecne moc obycejny, s tim by se dalo jeste hodne vyhrat - ne uplne z toho udelat chemii, ale neco by to sneslo. Tim by se zakryla i ta kolovratkovost. To kytaru ke konci by imho stacilo jenom stahnout trochu.
Brooklyn / juanita juarez píše:kdyz sem chodil plavat do jednoho prazskyho bazenu, hravalo tam vzdycky v satne radio blanik, a diky tomu sem byl hrozne rychle v bazenu. no a tohle zni jako prototypicka skladba toho radia. sorry, ale moc velky brrr na vsech urovnich.
pochvala to urcite neni, to by byla odvazna interpretace. ale jestli je cil plynule zapadnout do playlistu takovyho radia, tak myslim, ze se povedlo. no a kudla, to uz je uplne mimo: kdyz muj prispevek prectou, zjistej, ze se mi z toho chce sportovat :]martinrx píše:Brooklyn / juanita juarez píše:kdyz sem chodil plavat do jednoho prazskyho bazenu, hravalo tam vzdycky v satne radio blanik, a diky tomu sem byl hrozne rychle v bazenu. no a tohle zni jako prototypicka skladba toho radia. sorry, ale moc velky brrr na vsech urovnich.![]()
Tak ted nevím jestli to brát jako pochvalu![]()
Každopádně jsem upravil v názvu tracku stylové zařazení písně.
Prosím tedy o příspěvky lidi kterým se nezvedá kudla v kapse když hudba obsahuje text, melodii a standartní popové výrazové prostředky.
Sorry Brooklyn.