Nieco jednoduche
Nieco jednoduche
Nazdar. Ako novy clen by som sa chcel predstavit a asi najlepsie to bude neakou jednoduchou skladbou skor ako zacnem "kritizovat" inych. Niesom ziaden muzikant a hudba je len konicek (jeden z niekolkych), ktory robim vo colnom case. Robim to uz neaky piatok, ale stale som daleko od skutocnej produkcie a ostava toho este vela naucit sa. Ako ukazku som vybral "muziku", ktoru som urobil pre video, ktore som zostrihal pre mojho brata. Zobral som niekolko fotografii, ktore som trochu rozhybal a zostrihal do kratkeho videa a nasledne dal dokopy zvukovu stranku.
Video vytvorene pomocou Davinci Resolve, Affinity Photo. Hudba FL Studio, zoznam pouzitych nastrojov v popise videa.
Re: Nieco jednoduche
Tak to si mi to teda riadne nalozil.
Aj tak vdaka za pozretie.

Neni co jineho k tomu dodat, evidentne jsi s tim stravil spoustu casu, a svuj ucel to splnilo. Za me dobry 

Fajn prácička!
První dva akordy mně připomínají nějaký song z desky Buena Vista Social Club.
Mně se nechce v neděli v tom nějak vrtat a včera se mně nechtělo dvojnásobně.
První dva akordy mně připomínají nějaký song z desky Buena Vista Social Club.
Mně se nechce v neděli v tom nějak vrtat a včera se mně nechtělo dvojnásobně.
prijemne, tak po zvukovej ako aj po obrazovej stranke
ze jednoduche,podla mna je toto praca velmi talentovaneho genia,tvorba film scores je podla mna najtazsia vec z celej hudobnej rise,tu nestaci sa len naucit zakladne prvky daneho stylu,na toto sa musi clovek narodit
chlape je to genialna praca,zvuk je brutalne cisty a kazda sekunda skladby vyvolava silne emocie,vidno ze si velmi nadany
chlape je to genialna praca,zvuk je brutalne cisty a kazda sekunda skladby vyvolava silne emocie,vidno ze si velmi nadany
Fotky pjekne! To su fakt iba fotky s postprocesom, alebo aj nejake videa ? Skoda, ze su tak nesurode. Niekedy horizont hore, potom zase dole...
K hudbe za mna toto:
1/ ten zvuk - ja viem, clovek ked objavi plug-iny, tak je z toho hotovy.
Az neskor zisti, ako to vsetko znie umelo a hyper-realisticky. Pre mna toto znie ako nejake "demo na novu seriu plug-inov". Tie filmove bicie - chapem, pokus o zvyraznenie monumentalnosti hor. Ale na to by si potreboval vyrazne rychlejsie zmeny scen a pohyb obrazu. Toto mne to pride ako z nejakeho moderneho, gycoveho vikingskeho filmu. Uz len kozusinovi jazdci na konoch chybaju
2/ Skus to ovela dokladnejsie casovat - pohyb obrazu aj zmena sceny by mali uplne korespondovat s hudbou. Hudobna fraza Ti neprechadza z obrazu do obrazu prijemne, pretoze nesedi presne s obrazom. Pocitaj takty a skus to urobit rovnomernejsie.
3/ Prelinacky - napr. Slanske vrchy (obraz 2) - tam je to fajn. Ale uz hned ta stodola (obraz 3) je asi o 1 sekundu opozdena. Prelinacka do obrazu 4 (Lesopark) tiez nesedi - zacne aj skonci skor, nez ten zensky vokal. Dalej to iste.... Zaciatky aj dlzky prelinaciek obrazu musia sediet so zvukom, inak je to rusive.
4/ Chapem, ze si to chcel pokojne az meditacne, ale niektore obrazky mas oproti hudbe strasne pomale. Mozno ked to lepsie nacasujes, tak to nebude take rusive. Mne to obrazovo pride trochu zdlhave.
Snad prezijes tolko kritiky. Ber to tak, ze ja ani nerobim s videom. Nejaky skutocny macher by Ti nalozil este viac.
K hudbe za mna toto:
1/ ten zvuk - ja viem, clovek ked objavi plug-iny, tak je z toho hotovy.

2/ Skus to ovela dokladnejsie casovat - pohyb obrazu aj zmena sceny by mali uplne korespondovat s hudbou. Hudobna fraza Ti neprechadza z obrazu do obrazu prijemne, pretoze nesedi presne s obrazom. Pocitaj takty a skus to urobit rovnomernejsie.
3/ Prelinacky - napr. Slanske vrchy (obraz 2) - tam je to fajn. Ale uz hned ta stodola (obraz 3) je asi o 1 sekundu opozdena. Prelinacka do obrazu 4 (Lesopark) tiez nesedi - zacne aj skonci skor, nez ten zensky vokal. Dalej to iste.... Zaciatky aj dlzky prelinaciek obrazu musia sediet so zvukom, inak je to rusive.
4/ Chapem, ze si to chcel pokojne az meditacne, ale niektore obrazky mas oproti hudbe strasne pomale. Mozno ked to lepsie nacasujes, tak to nebude take rusive. Mne to obrazovo pride trochu zdlhave.
Snad prezijes tolko kritiky. Ber to tak, ze ja ani nerobim s videom. Nejaky skutocny macher by Ti nalozil este viac.

sancte simplicitasbluhon píše: ↑21 říj 2019 18:35ze jednoduche,podla mna je toto praca velmi talentovaneho genia,tvorba film scores je podla mna najtazsia vec z celej hudobnej rise,tu nestaci sa len naucit zakladne prvky daneho stylu,na toto sa musi clovek narodit
Mas bod za pozitivne fanusikovanie !
Dobre sa to pocuva, ale kiez by to bola naozaj pravda. Naozaj vdaka a som rad, ze sa to niekomu pozdava. Pravda je, ze v podstate neviem co robim, ale ma to bavi.bluhon píše: ↑21 říj 2019 18:35ze jednoduche,podla mna je toto praca velmi talentovaneho genia,tvorba film scores je podla mna najtazsia vec z celej hudobnej rise,tu nestaci sa len naucit zakladne prvky daneho stylu,na toto sa musi clovek narodit

Nemam ziaden problem s kritikou. Viem, ze nic neviem. Problem je skor, ze viac kritiky je na video a strih, kde si navyse priznal, ze nerobis s videom. Inak vsetko su to fotografie, nie je tam ziadne video a vsetok pohyb je robeny v postprodukcii. Fotky boli vybrate nahodne v case, ked bol brat v Anglicku takze som nemal moznost vybrat vhdonejsie pre lepsi flow obrazu. Davinci resolve som pouzil prvy krat v zivote a a tie jednoduche veci ako su prelinacky su tu dost nemotorne vyriesene (napriklad oproti vegas video). Vdaka za komenty.

TrojakEW a co si pouzil na muziku, co sa HW / SW tyka?
Pouzite nastrroje su uvedene v popise na youtube, ale aby som nenutil nikoho klikat na video zbytocne tak tu je zoznam
DAW FL Studio 20.0.5
vsetko kontakt kniznice:
8DIO Adagio Cello
8DIO Adagio Basses
ProjectSam Symphobia 3 Lumina
Ilya Efimov Duduk
NI The Giant
NI Action Strikes
Heavyocity Damage
Heavyocity Natural Forces Gravity pack 01
Heavyocity Vocalise Gravity pack 02
Impact Soundworks Celestial