Co vy na to?
NIN - Vessel - rmx
- Pavel Vantuch
Je to nářez...mě se to líbí a zní to hustě. Zní to distorted, tučně a přesto to kvalitně pumpuje. Dost fajn, jako vždycky od tebe, tvůj zvuk mám rád, bral jsem si z něj hodně inspiraci dřív a i teď koukám, že pořád mám dost co dohánět
Akorát Pavle, prostě ty remixy mě moc nebavěj, radši bych si poslechnul tvou tvorbu. Remixy na ezone většinou vůbec nekomentuju....
Akorát Pavle, prostě ty remixy mě moc nebavěj, radši bych si poslechnul tvou tvorbu. Remixy na ezone většinou vůbec nekomentuju....
- Pavel Vantuch
Jindy: jednak musím poděkovat za reakci, za druhé moje muzika je téma docela na dlouho. V krátkosti kdysi existoval projekt, kde jsem byl autorem muziky a docela to i fungovalo. Ale přestalo to fungovat a momentálně jsem v situaci, kdy se k muzice vracím.
Dokonce nás remixovala část místního osazenstva. Ale nebudu jmenovat, mám obavu, že bych na někoho zapoměl.
Remixy mě baví a asi ne málo. Nedávno jsem naskočil jako klávesák do jedné nejmenované kapely, Tudy bude vědět
a cca za 2 týdny jedeme točit singl k 5. desce. Tak snad potom se budu moct pochlubit. Nerad bych to teď vytahoval ven 
Dokonce nás remixovala část místního osazenstva. Ale nebudu jmenovat, mám obavu, že bych na někoho zapoměl.
Remixy mě baví a asi ne málo. Nedávno jsem naskočil jako klávesák do jedné nejmenované kapely, Tudy bude vědět
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Tak jsem poslouchal několikrát novou verzi a musím ti říct, že chci zpátky tu starou
Ne, prostě jsem si náhodou vymazal iPoda a chtěl do něj znovu dát tvůj Vessel remix a nevěděl jsem, že to je nová verze. Takže to byl šok, ale aboslutní změna, bohužel k horšímu. Na tu starou jsem si zvyknul, byla hezky syrová a i surovější. Tahle nová se mi zdá víc přeplácaná a nefunguje tam už moje oblíbená pasáž, jak to ztichne někdy v půlce, začne najíždět ten bass a pak se rozjedou bicí. Tenhle elektronický bass tam v té první verzi nejdřív moc nebyl slyšet a právě to, jak se potom přidal, ten song rozjelo. Teď už to absolutně nefunguje, protože ten bass tam jede od začátku.
Kdybych mohl poprosit o nějaký link na původní verzi (jo a kdybys třeba mohl poslat i link na Dying Passion) do PM, budu moc rád. Mám tvé remixy dost v oblibě, tak mě štve, že mažeš linky.
Kdybych mohl poprosit o nějaký link na původní verzi (jo a kdybys třeba mohl poslat i link na Dying Passion) do PM, budu moc rád. Mám tvé remixy dost v oblibě, tak mě štve, že mažeš linky.
- Pavel Vantuch
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
vynikající po všech stránkách...má to koule jak sviňa....jak zvuk tak nápady skvělý....
www.myspace.com/riverforsale
[Piano Petrof r.1940,Akai MPC1000+Jomox Mbase01,Akai S5000,Kurzweil K2000,apple powerbook G4,Cubase LE,Reason3,RME FW400,Mackie CR1604+lexicon mpx500],AKG 240mkII
[Piano Petrof r.1940,Akai MPC1000+Jomox Mbase01,Akai S5000,Kurzweil K2000,apple powerbook G4,Cubase LE,Reason3,RME FW400,Mackie CR1604+lexicon mpx500],AKG 240mkII