No morning
-
No morning
Ahoj pokusam sa prerazit vo svete techna a toto je moj prvy pokus v danom style.Da sa to pocuvat?
Re: No morning
here we go again... fakt si myslis, ze te nepoznam po prvni vete?
tohle je spis edm nez techno. poslouchat se to da, ale je to porad to same (z tve strany) - nema to v sobe nic osobityho. takova vata... chybi tam ten pravej feeling. obavam se, ze to se proste neda naucit.
ja vim, ze pojem techno je dnes uz hodne rozkrocenej, ale pro nas, strycky, kteri pamatuji kdyz rave byl jeste cirej underground, zni (aktualni) techno takhle:
tohle je spis edm nez techno. poslouchat se to da, ale je to porad to same (z tve strany) - nema to v sobe nic osobityho. takova vata... chybi tam ten pravej feeling. obavam se, ze to se proste neda naucit.
ja vim, ze pojem techno je dnes uz hodne rozkrocenej, ale pro nas, strycky, kteri pamatuji kdyz rave byl jeste cirej underground, zni (aktualni) techno takhle:
-
Ahoj dakujem za reakciu.Fakt sa to neda naucit a obavam sa ze mas pravdu.Uz ma to sere ved ak sa clovek venuje hudbe tak by mal byt kazdym trackom lepsi ci nie?Vobec neviem ako sa pohnut dalej vtomto.Myslis ze by pomohlo zmenit daw, hudobny styl alebo poskakat si po pocitaci?Intezivne produkovanie nepomohlo.Pausa nepomohla ja som uz asi totalne v prdeli.
Inak dakujem za videa.
Inak dakujem za videa.
-
Pomuze ti jenom poctiva analyza tvych vlastnich skladeb. Najdi slabiny a urci si kde vznikaji a proc. Zvedom si cely tvurci proces. Zmena DAW muze pomoct, ale limity tve vlastni predstavivosti sou urcite daleko mensi nez moznosti jakekoli DAW.
Nikam neprerážaj a bav se.technostar píše: ↑25 led 2023 11:13Ahoj pokusam sa prerazit vo svete techna a toto je moj prvy pokus v danom style.Da sa to pocuvat?
muzikant
Presne ako pise Jackies. Z tvojho nicku + popisu svojej hudby a prace na nej citit dost velky tlak na pilu. Namiesto snahy o prerazenie sa snaz dat do toho nieco svoje, aby z toho bolo citit v prvom rade clovecinu a nejaku tu emociu.
6amblere, ty jsi snad vážně srdcař. hele, oceňuju tvoji upřímnost, to v první řadě. a i když jsi mě párkrát docela vytočil, je mi teď i docela líto, že z toho nemáš pocit radosti.
za mě osobně, dělej to hlavně pro sebe. dělej to jen tak, jak to tebe baví. zkus jít trochu pod povrch, nehroť to, ponoř se do toho a hlavně, neměj žádný očekávání typu, že se to někomu bude líbit, nebo že se to dokonce bude prodávat. máš to na noze jako kouli a táhne tě to pořád od jádra věci. a taky se zkus i stylově dostat tam, kde tě to opravdu baví a netlač to tam, kde cejtíš nějakou masovost a větší "tržní" potenciál. jestli zůstaneš u nějaké formy elektroniky, jdi po zvuku tak, aby uvnitř byla spousta malejch vychytávek, aby tam byl neustálej mikro i makro pohyb. aby se tam prostě děly věci, který nezkušenej posluchač ani nedefinuje. hraj si s tím, aby to do sebe zapadalo, aby to nebylo fádní, aby tě to bavilo a žilo to... spoustu věcí jsi pochopil a naučil se je, chybí ti už jen opustit křeč a přidat tu lehkost a vlastní (pro sebe) radost z hudby. uznávám, že na to poslední musí člověk bejt asi dost introvert.
za mě osobně, dělej to hlavně pro sebe. dělej to jen tak, jak to tebe baví. zkus jít trochu pod povrch, nehroť to, ponoř se do toho a hlavně, neměj žádný očekávání typu, že se to někomu bude líbit, nebo že se to dokonce bude prodávat. máš to na noze jako kouli a táhne tě to pořád od jádra věci. a taky se zkus i stylově dostat tam, kde tě to opravdu baví a netlač to tam, kde cejtíš nějakou masovost a větší "tržní" potenciál. jestli zůstaneš u nějaké formy elektroniky, jdi po zvuku tak, aby uvnitř byla spousta malejch vychytávek, aby tam byl neustálej mikro i makro pohyb. aby se tam prostě děly věci, který nezkušenej posluchač ani nedefinuje. hraj si s tím, aby to do sebe zapadalo, aby to nebylo fádní, aby tě to bavilo a žilo to... spoustu věcí jsi pochopil a naučil se je, chybí ti už jen opustit křeč a přidat tu lehkost a vlastní (pro sebe) radost z hudby. uznávám, že na to poslední musí člověk bejt asi dost introvert.
Aha, tak ocividne som sa zapojil do debaty, ktora presahuje tento thread 

-
Ahoj dakujem vsetkym ze ste mi venovali kusok svojho casu.
Vsetci ste to vystihli uplne presne moj zamer a dovody a vobec sa mi nedari vysplhat ztejto priepasti.
Biscuit ja niesom ambler.Len vtomto jedinom sa naozaj mylis.
Vsetci ste to vystihli uplne presne moj zamer a dovody a vobec sa mi nedari vysplhat ztejto priepasti.
Biscuit ja niesom ambler.Len vtomto jedinom sa naozaj mylis.
já vím, jsi jeho alter ego...
-
Biscuito ani to.Od prveho dna co som sa objavil na tomto fore si mi pridelil tento nick.Vobec neviem preco a po case som to uz aj prestal riesit.Je nie dobre ak ma povazujes za cloveka s ktorym si mal kedysi konflikt pretoze tu vznika medzera a toto ma mrzi.
Tady nejde o konflikt, já se buď od někoho odvrátím úplně, nebo jsem splachovací. Každopádně mě nepřesvědčíš. Mysli si třeba, že mám na čele pomyslné třetí oko...
ooo toto je fakt skvela vec, ak mas este tipy na viac veci tomuto podobnych posli. Pocuvam aj dalsie veci od tohoto typka a musimpovedat ze toto mi MOC sedi.
Hele nemám asi úplně konkrétní tipy. Udělal jsem to, co jsem zvyklej téměř od dětství - vlezu do "krámu s deskama" a projíždím a projíždím 

ja ked hladam na YT techno vacsinu najdem veci ako toto,
co tiez neni zle a paci sami to ale to co si sem dal je take poctive ciste techno co nie nasladle reznute trensom
co tiez neni zle a paci sami to ale to co si sem dal je take poctive ciste techno co nie nasladle reznute trensom