nove album
-
- Profesionál
nove album
tak, postupne se mi to zacina schazet (ze to trvalo!).
jasnejsi je koncepce - i kdyz d&b nevynecham, nepujde zrejme o hlavni zaber. spojujicim clankem budou vokaly, z nejaky casti vlastni.
tohle je ukazka jedny z cerstvejch veci, 'dubstep', vokal je muj. neni to finalni verze... ('lightyears')
casem ukazku asi stahnu.
edit: jak jsem avizoval, ukazku jsem prozatim stahl; je ale v myspacim prehravaci.
jasnejsi je koncepce - i kdyz d&b nevynecham, nepujde zrejme o hlavni zaber. spojujicim clankem budou vokaly, z nejaky casti vlastni.
tohle je ukazka jedny z cerstvejch veci, 'dubstep', vokal je muj. neni to finalni verze... ('lightyears')
casem ukazku asi stahnu.
edit: jak jsem avizoval, ukazku jsem prozatim stahl; je ale v myspacim prehravaci.
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 08 dub 2008 06:23, celkem upraveno 5 x.
-
- Profesionál
- Pavel Vantuch
-
- Profesionál
-
- Profesionál
je to refren, pak bude sloka.kexik píše:riadna basisko
osobne by som to nevydrzal pocuvat, je to pop nasypany do skartovacky a dost ma prudia tie kusky vokalu, ktore sa nijak nevyvijaju (mozno neskor, ale to uz nevieme)... ale asi tej hudbe proste nerozumiem
zvuk je super
jinak dik. (pop nasypany do skartovacky - to je docela vystizny! :] tak se mi to libi.)
delal sem to pro zmenu ve fruity (to te mozna potesi), krome produkce vokalu.
-
- Profesionál
ani nie, ja nie som tiez, ako ty hovoris, softverovy fasista :)Brooklyn / juanita juarez píše: delal sem to pro zmenu ve fruity (to te mozna potesi), krome produkce vokalu.
skrutka sa da utiahnut hocakym srobovakom
... praveze mna v poslednej dobe tlacia okolnosti prejst na cubase, vsetci v tom robia a nemozu mi rovno poslat projekt, musim si to sam nakladat po stopach... malo by fruity podporovat omf, do zadku
-
- Profesionál