;)
Jindy : ten text je na zasmiatie dobry ale ja byt tebou tak ho dam velmi rychlo dole zo stranky aby si nebol na posmech...
chvalit sam seba neposobi dobre ani na 'obycajnych' ludi a ani ich nezaujima ze 'Vyváženost všech zvukových pásem, správná hlasitost – to má na svìdomí hlavnì kvalitní poslech ve studiu Mind Warp v podobì profesionálních studiových poslechových monitorù."
... ani ze "Pøednì, aèkoliv je hudba vytváøena èistì digitálnì, tak o "analogový feeling" se ve zvuku stará emulace páskového magnetofonu a také je do nahrávek umìle pøidáván tzv. white noise, pink noise atp., což jsou urèité druhy šumu."
chvalit sam seba neposobi dobre ani na 'obycajnych' ludi a ani ich nezaujima ze 'Vyváženost všech zvukových pásem, správná hlasitost – to má na svìdomí hlavnì kvalitní poslech ve studiu Mind Warp v podobì profesionálních studiových poslechových monitorù."
... ani ze "Pøednì, aèkoliv je hudba vytváøena èistì digitálnì, tak o "analogový feeling" se ve zvuku stará emulace páskového magnetofonu a také je do nahrávek umìle pøidáván tzv. white noise, pink noise atp., což jsou urèité druhy šumu."
Zamykat není důvod, i když bych byl mnohem radši, kdybyste místo komentování canců na Jindyho webu nějak konstruktivně přispěli ke zlepšení zvuku a kompozice jeho tracků. Já toho jaksi nejsem schopen, protože mě tento druh hudby naprosto míjí a nemám se v tom čeho chytit (tím ale neříkám, jestli to je nebo není dobré, jen tomu zkrátka nerozumím).
Saša
PS pro Jindyho: S těmi ukrajinci bych byl opatrný. Jsem sice z ruské rodiny, ale narodil jsem se v Kijevě a občas jsem trochu vztahovačný
Saša
PS pro Jindyho: S těmi ukrajinci bych byl opatrný. Jsem sice z ruské rodiny, ale narodil jsem se v Kijevě a občas jsem trochu vztahovačný

hm. mam dojem, ze niekto sa snazi za kazdu cenu uputat pozornost. aj za cenu zhovadzovania sa. (sory za vyraz). ako preboha chces komponovat hudbu tak, aby sa pacila kazdemu? chlape - prebud sa do reality a zacni konecne vnimat veci okolo seba tak ako su a nie tak ako ich chces vidiet.
ps: porovnavat sa s monou lisou. cece prepac, ale to uz je silna kava na mna.
ps: porovnavat sa s monou lisou. cece prepac, ale to uz je silna kava na mna.
Tak, konečně zpět k hudbě: nová verze Serial Killer, prodloužená o minutu (dvojnásobná stopáž) je zde. Obsahuje nové upravené melodie i nástroje (ikdyž ty co mi tam vadí, pořád zůstávají, zatím). Ovšem nyní má skladba i jakýsi příběh. Jde v podstatě o rozhovor mezi "eseróčkem" a Dlouhým + vsuvka s policisty (dýchněte si prosím...), která "eseróčko" v podstatě přivádí na "scénu". Přitom Dlouhému patří ta temná základní nálada i refrén a "eseróčku" náleží zase taková, opravdu jen jemně odlehčená (i přes to pořád dostatečně temná) electro část. Opravdu to asi bude celý příběh Sametových Vrahů, zhudebněný. Jinak skládám poklonu filmu, který mě velice nadchnul a i panu Svobodovi.
PS: nové verze skladeb již nebudu označovat čísly, ale prostě jen upozorním, že byla skladba upravena.
PS: nové verze skladeb již nebudu označovat čísly, ale prostě jen upozorním, že byla skladba upravena.
delay: jo prodloužit to jistě ještě chci, možná až tak na 5 minut aby z toho byla normální skladba, už mě taky štve že dělám všechno tak krátký a u téhle se mi navíc zatím ani neseká pc, takže to jde docela dobře...později snad ještě vyměnim ty "plechové" nástroje...pak dám vědět až to zase upravim...