v podstate testujem modernejsie syntaky (Sylenth1, Zebra2, bicie/basa Rebirth) a je to aj velmi pozvolna inspirovane filmom Inception (vacsinou som kukal na sceny filmu ked som tukal myskou)
Novorocny track
Novorocny track
ja mam tu tiez jednu melodiu, nepomozete mi ju identifikovat? 
v podstate testujem modernejsie syntaky (Sylenth1, Zebra2, bicie/basa Rebirth) a je to aj velmi pozvolna inspirovane filmom Inception (vacsinou som kukal na sceny filmu ked som tukal myskou)
Re: Novorocny track
no trosku Stardust z Amigy
Ty tam slysis nakou melodii?
Ty dva tony mi pripomnely soundtrack Sonic Mayhem ke hre Quake II
ano, je to zamerne len taka dvojtonovka, diky za prve asociacie, uz checkujem na youtube 
-
jackies
Melodie bych říkal (i tak s velkým sebezapřením) jen něčemu, co má alespoň 3 tóny
Jinak zkus to šoupnout do SHAZAM, jsem opravdu zvědavý co se ti vrátí za info
Jinak zkus to šoupnout do SHAZAM, jsem opravdu zvědavý co se ti vrátí za info
slysim tam toho vic:
chemical brothers - hey boy, hey girl; klf - what time is love... problem je, ze takovyhle sekvence uslysis skoro vsude a ve vsem
btw. nad zvukem toho tracku by ses mel teda myslim zamyslet, to nezni ani jako skica
chemical brothers - hey boy, hey girl; klf - what time is love... problem je, ze takovyhle sekvence uslysis skoro vsude a ve vsem
btw. nad zvukem toho tracku by ses mel teda myslim zamyslet, to nezni ani jako skica
neviem ako to myslis, mne sa praveze to zvukovo paci i ked je to pomerne natlacene