Opening_Agnus Dei

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
adam_kurutz

Opening_Agnus Dei

Příspěvek od adam_kurutz »

Ahoj ,zdravim vsetkych,citam toto forum pomerne dlho,a uz sa velmi tesim ako mozem konecne s vami debatovat priamo.
Pripajam link na svoju skladbu,a rad by som poprosil o radu ohladne zvuku a mixaze.

dakujem

adam

http://www.sendspace.com/file/mlyeta

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pěkný, má to dobrou atmosféru. Čekal jsem, že se to bude více rozjíždět a také jsem čekal na nějaké mohutnější basy a pořádné akordy.
Ten kopák mi příjde takový divný, ale beru to celé jako experimental.
Líbí se mi ten kousek, jak tam najedou ty chorály a zdá se mi, že zpívají název skladby, tedy Agnus Dei, ale možná se mi to jen zdá (jde to těžko rozpoznat, jsou hodně zastřené), ale jestli ne, tak jsi to dělal přes Votox? Nebo jsi to splašil jako hotový sampl? No já se na Votox už dlouho chystám, líbí se mi to.
Je to docela krátké a když se ptáš ohledně zvuku, tak se mi zdá, že takové ty elektrické ostré pazvuky z toho hodně trčí a občas jsem se toho i docela lekl. Mě se nelíbí ten kopák, to už jsem psal a také bych tam viděl mohutnější basu, jinak to není zase žádný průšvih. To piáno se mi zdá dost doprava, ale to se docela vykompenzuje těmi hajtkami, co jsou zase nalevo. Asi bych to tak neudělal, ale je to otázka vkusu. Ty stringy se mi moc nelíbí, nevim proč. To je asi tak všechno, co mě při poslechu napadlo, ale atmosféru to má vážně slušnou. Doufám, že ti můj komentář k něčemu bude...

adam_kurutz

ahoj

,ano je to spievany nazov skladby/votox/,inak diky velmi pekne za podnetne postrehy :wink:

vasek

Příspěvek od vasek »

Moc nechápu Jindyho připomínky - hlavně co jsou to "pořádné akordy"...
Jinak jako jedinej potenciální problém týhle muziky vidím pohyb na hranici kýče; když to opominu, tak se mi to líbí. MImo jiné v tom, že tam je pár nástrojů, který dělají muziku a není tam nic navíc, co by rušilo. Jsem zvědav na další "věty" :-)

adam_kurutz

ahoj,
diky moc za pripomienky...mas pravdu ze to moze posobit,ale rad by som pripomenul nieco co som mal hned na zaciatku,a sice ze to bola jedna z verzii hudby urcena ku konkretnej scene do filmu....ako sama o sebe bez ineho ucelu by to bol tragicky gyc :lol:

freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

předpokládám že ten film bude horor

adam_kurutz

freecoolin píše:předpokládám že ten film bude horor
bingo :wink:

vasek

Příspěvek od vasek »

adam_kurutz:
1/ myslel jsem si to
2/ lidi poslouchají kýče i bez filmu, a velmi rádi :-)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

vasek: možná je "pořádné" špatné slovo...dobře, tak mohutnější, vícetónové, na lepší nástroj, nevim...jinak jsem psal to, co jsem tam při opakovaném poslechu skladby slyšel...no taky jsem nemusel psát nic, že ;)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

hmm, horror a ze slovenska...že by adam dělal hudbu k Hostelu 2? :)

adam_kurutz

Jindy2 píše:hmm, horror a ze slovenska...že by adam dělal hudbu k Hostelu 2? :)
:lol:

nene,je to americky horor

vasek

Příspěvek od vasek »

Jindy: máš pravdu, nemusel jsi nic psát a já jsem tě nemusel shazovat. Dám si na to příště pozor.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Pekny, do filmu to bude gut!
Na muj vkus je ustredni melodie trosku minimalisticka a nelibej se mi tam ty ostry sycivy zvuky, jinak moc hezky i bez filmu.
Ke zvuku a mixazi se bude muset vyjadrit nekdo povolanejsi, me se to libi i zvukove.

Odpovědět