můj názor je stejnej celou dobu, co sem cokoliv postuješ. podle mě jsi neudělal žádný pokrok. proč se vlastně znovu ptáš na názory? máš pocit, žes něco začal dělat jinak?
já si myslím, že je klíčové to, co opravdu chceš ty sám. když ti někdo poradí něco s čím se neztotožňuješ, nebo tomu špatně porozumíš, stejně tě pak taková rada nikam neposune. možná bys to měl opravdu promyslet a pak se ptát konkrétněji, jak na tu kterou věc, než se ptát obecně.
když ale přecejen zopakuju to, co jsem psal už minule:
zvuk - mix jednotlivejch tracků i celková konzistentnost - máš pořád hodně prostoru kam to posouvat (když nepředáš vždycky nějakej úsek tvorby (album, ep apod.) někomu na zpracování, měl bys s tím prostě bojovat sám). zvuk je naprosto klíčová věc a tobě to prostě nehraje (když to řeknu přísně).
v rámci toho jakože alba mi tam chybí nějaká nadřazená myšlenka - ta zvuková nekonzintentnost jde ruku v ruce i s nekonzistentností vývoje toho "alba". nemá to posloupnost, vývoj, nějakej řád - jsou to prostě jen tracky z jednoho období naházený za sebe (můj pocit).
a povzbuzení nakonec. tvoje hudba, i když v sobě místy nese silný známky inspirací, je imho většinou kvalitní a nepotřebuje nic moc jinýho (nemluvím o komerční stránce věci), než kvalitní produkci a trochu přemejšlení nad selekcí při výběru a to včetně snížení počtu emitovaného množství