panoramic-thirth song
panoramic-thirth song
tak tady vám ukážu jeden za svých prvních pokusů nahrávat neměl jsem v té době počítač tak jsem to celé krom bicích sesmolil na keyboardu a jednotlivě jsem stopu po stopě nahrával bez střihu živě takže takový live .To celé jsem nahrál u kolegy do počítače v jeho home studiu a rapují to velice mladí hoši s polska(kam se hrabou ti patlalové u nás co se pokouší rapovat) je to tedy celé dělané tzv.na koleně ale výsledek zní zajimavě posudte sami http://www.keepmyfile.com/download/e8efe4438950
je to jednoduché na prvním místě jsou nápady a pak to kolem když je dobrý nápad nepotřebuje mikrovlnku atd. no ale je pravda že ty zvuky jsou prostě s keyboardu teprve ted začínám trošku se poohlížet kolem a seznamovat se s kompem jsem hlavně skladatel a muzikant né až takový ten archotekt přes tlačítka ale to příjde
ale ved to sa ta pytam, ze s akeho keyboardukolonista píše:je to jednoduché na prvním místě jsou nápady a pak to kolem když je dobrý nápad nepotřebuje mikrovlnku atd. no ale je pravda že ty zvuky jsou prostě s keyboardu teprve ted začínám trošku se poohlížet kolem a seznamovat se s kompem jsem hlavně skladatel a muzikant né až takový ten archotekt přes tlačítka ale to příjde

Eeee, fakt to znie hodne lacno. Je to tymi zvukmi. Najcitelnsie su tie dychy a "zive" nastroje v uvode, su dost lacne a umele. Inak hudobne aj hlasovo to znie velmi solidne, ale tie zvuky to kazia. Brrr. Treba ich pomenit: pozicat si od hocikoho nejaky vykonnejsi synth a premapovat nastoroje, dokonca nemusia byt ani presne tie iste zvuky. A hned to poskoci o triedu vyssie. Moznost B je urobit to iste v pocitaci s nejakym vykonnym vzorkovym softsynthom typu Virtual Sound Canvas alebo nieco podobne. Kazdopadne tymto smerom sa da velmi sposunut skladba hodne dopredu.
je to tak zní to lacině ale nebudu to předělávat (mám zasadu že jednou namalovaný obraz nechávám tak z důvodu budoucího poučení) jinak jak jsem psal je to hrano na živo(po jednotlivých stopách) bez quantizace a střihu a vstupu ,asi proto je z toho i přes ty nedostatky cítit život v tom je v dnes již překalkulované muzice největší síla. Neberte to nikdo osobně ale někdy mi to tu připadá jako kroužek mladých techniků
kolonista: ty mi pripominas jednu moju kolegynu, ktora ked jej niekto povie v com spravila chybu, tak sa otrasie a behom 5 minut spravi z celeho tymu bandu ko.o.ov. Problem je v tom, ze nikto ju nechce buzerovat len poradit a tym padom sa ona dobrovolne vzdava moznosti na sebe pracovat tym lahsim sposobom... Lebo ked na to pride sama, moze byt uz neskoro...
tankista
Nenech se znervoznit. Tvuj pristup je spravny!!! Jsme klub mladych techniku a to ma k muzice daleko ...
Kdyz na tu samohrajku slozis ultra hit, dycky se najde nekdo, kdo ti pujci ve studiu vybaveni a nazvuci. Pokud se pritom sam neco priucis tim lip... Tenhle pristup mam rad, dostat maximum z toho, co mam po ruce a nezdrzovat se nepodstatnejma vecma

Re: tankista
ale kolonista vyhlasil, ze take nieco nepripusta a moja reakcia bola len na margo toho... samozrejme ze napady su to najdolezitejsie, no dat tomu zvuky na aspon minimalnej profi urovni je tiez dost podstatne...tankista píše:Nenech se znervoznit. Tvuj pristup je spravny!!! Jsme klub mladych techniku a to ma k muzice daleko ...Kdyz na tu samohrajku slozis ultra hit, dycky se najde nekdo, kdo ti pujci ve studiu vybaveni a nazvuci. Pokud se pritom sam neco priucis tim lip... Tenhle pristup mam rad, dostat maximum z toho, co mam po ruce a nezdrzovat se nepodstatnejma vecma
je to nieco, ako zenska s nadhernym charakterom, no neskutocne spinavymi nechtami a zltym v uchu... potom sa ti ten charakter nechce moc studovat

-
nezbyva mi nez...
nezbyva mi nez... se jit zahrabat... 

Re: nezbyva mi nez...
preco si zmenil nick? ved kolonista bolo v pohode:-)fagaraš chalturščik píše:nezbyva mi nez... se jit zahrabat...