peeetras D 18 r
peeetras D 18 r
Nejprve zdravím všechny hudebníky.Vytvořil sem tuto skladbu a rád bych se dozvěděl nějaké názory.Jen upozornuji asi ve 4 případech uskočil rytmus ,takže spíše mimo této nedokonalosti hodnocení
362
Re: peeetras D 18 r
jak ti moze uskocit rytmus ? si to nahraval na zivo ?
...ale toto nie je hudba, kde by sa nesmelo kvantizovať...či?
a to je nejakej novej druh masochismu nahravat elektroniku bez sekvenceru? nebo mi neco uniklo?
chlapci ja vas nechapem.. tak proste z nejakeho dovodu chce to mat nahrate nazivo .. a ?? nahodou zaujimavy a originalny pristup... ved vela s tych co naozaj hraju na nejake nastroje vycitaju elektronike ze to hra vsetko sekvencer - a tu zrazu aha nehra chalanko to nahral nazivo..
ja osobne napriklad tiez vsetky externe synthy z HW nahravam nazivo rovno do audio stopy a uz neriesim dalej nejake kvantizacie a tak..
k skladbe - no fakt je ze niekedy ti to ubieha az moc
ked zistis ze ti to dakde ubehlo uz za hranicu ktora sa da este brat ako 'groove' radsej to nahraj znovu
Inak celkovo skladba ma nejak zasadne neoslovila ale ani tam nebolo nic co by mi vyslovene vadilo - snad az na tie obcasne nepresnosti ktoru su uz fakt hodne moc nepresne 
ja osobne napriklad tiez vsetky externe synthy z HW nahravam nazivo rovno do audio stopy a uz neriesim dalej nejake kvantizacie a tak..
k skladbe - no fakt je ze niekedy ti to ubieha az moc

Skoro mi připadá dle komentářů,že kdybych to nenapsal,tak to plno lidí nepozná.Každopádně kvantizaci v softwaru využít neumím a také sem se chtěl vyvarovat určité strojovosti,která mi v některých elektr.skladbách vadí.Sem zvědav jestli někdo zareaguje jak na něj skladba působí a nebude komentovat jak se co má dělat 

362
Dendy akoze sorry ale tak je rozdiel ked nieco hra ako stroj a ked je nieco rozbite na sracky
no ja som to nepoznal , lebo som to hned vypol.. nic mi to nehovori .. len ma proste prekvapilo , ze hentaka muzika ubieha , lebo zneje jak keby ju programoval pocitac ..peeetras píše:Skoro mi připadá dle komentářů,že kdybych to nenapsal,tak to plno lidí nepozná.