Pepe Deluxé - My Flaming Thirst (Cefaploid9000 Remix)
Re: Pepe Deluxé - My Flaming Thirst (Cefaploid9000 Remix)
ja to pocuvam az teraz, a len jedna reakcia - vyborne!!! nenapada ma jedina vec ktoru by som tomu vytkol, uple podla mojho gusta
Marnej určitě ne. Jen moc dobře vím, že to umíš lípc9000 píše:delay píše:Čao!
Netypické. Bicí fajn, mix fajn (tvoje autorský věci mi ale přijdou lepší), kajtra je divná, ode tebe bych čekal něco šmrcovnějšího, more attitude, je malinko chemická až VSTčková?
správně slyšíš... měl jsem pomerne málo casu do Deadlinu a nebylo kde nahrát kombo, takže je to přes Pluginy. Soutěž jsem nevyhrál ale i tak myslim že to neni marnej remix![]()

8

delay píše:Marnej určitě ne. Jen moc dobře vím, že to umíš lípc9000 píše:delay píše:Čao!
Netypické. Bicí fajn, mix fajn (tvoje autorský věci mi ale přijdou lepší), kajtra je divná, ode tebe bych čekal něco šmrcovnějšího, more attitude, je malinko chemická až VSTčková?
správně slyšíš... měl jsem pomerne málo casu do Deadlinu a nebylo kde nahrát kombo, takže je to přes Pluginy. Soutěž jsem nevyhrál ale i tak myslim že to neni marnej remix![]()

Dano: díky , jsem rad ze se libi.
c9000: Ten dotaz či je to živé smeroval na klavír, ale až teraz som si všimol rozdiel medzi remixom a originálom, takže moja reakcia je tým pádom bezpredmetná