Phoenix Asteroid-RAISE RAISE
-
- Profesionál
Re: Phoenix Asteroid-RAISE RAISE
hodne velka hruza, neco jako luphtrack, ale ten to aspon proklamuje, a tak si dela alibi. :]
no niektore jednotlive zvuky sa mi lubia, aj niektore par sekundove useky
ale spolu nejak...ako celok...no...
ten zaciatok trochu do psy
kopak taky ako rave/HC, a potom breakbeat
a potom dokonca nejaky naznak neviem coho
nejak tie pasaze spolu neladia

ten zaciatok trochu do psy

Napadite, originalne urcite, no aranzmany mi akosi nejdu dokopy. Skor si myslim, ze povodny zamer bol iny, len si to nevedel zrealizovat uplne podla tvojich predstav. Po slovensky :--) nedokazal si zrealizovat svoju fantaziu.
diky chalani,mate asi ciastocne pravdu a tomy pekne si to vystihol asi som sa potom smykol.je to luphjtrack styl.peknu nalepku som si vysluzil.to fakt diky.
lup[h vypocuj si to cele.gauc diky za rozbor ved o to ide ,aspon zvuky ake su?? brooklyn diky ze si povedal nazor,vazim si toho-
To nie je ziadna nalepka atom :--) Z komentov si zober len to v co samemu veris, ze nie je uplne dotiahnute. Neni to ziadny horror. To, ze sa ti nie uplne podarilo zrealizovat to, co si mal v mysli, je len to, ze to chce cas a niecomu sa priucit. Nedaj sa odradit. Povenuj sa tej skladbe viac, poexperimentuj ako sa to-co da spravit a myslim, ze to bude OK.
jj. presne tak ako pise tomy. vsak ja som tiez pisal ze niektore pasaze aj zvuky v nich su celkom Ok. len to cele spolu nejde dokopy. pride mi to akoby si pospajal 10 napadov dokopy. a teda predpokladam ze to nema byt mainstream skladba ale skor ako nejaky soundtrack. Ale znie to dost futuristicky.
a chcel som povedat este ze tiez sa mi zda hudba od brooklyna trochu ako teply dnb ale nepisem hned ze je to hruza.aspon trosku konstruktivne by som nieco napisal ked si taky dobry...
a tomy mas uplnu pravdu,chce to sa naucit zrealizovat svoj sen 

no ja zase chapu, ze ne vsechno se da poslouchat az do konce a jednoduse nejde na to vyplodit hodnotnou kritiku.
musis se kritizovat sam. a pokud to neumis, tak je asi neco spatne...
musis se kritizovat sam. a pokud to neumis, tak je asi neco spatne...
Ale luph zase sam uplne sa neda,myslis ze to nerobim? Dal som to sem narychlo to uznavam. Opravil som tu skladbu a zjednodusil.Je na mojom myspace ak si ju chcete vypocut.