Pianovka moje nová skladba

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Atoss

Pianovka moje nová skladba

Příspěvek od Atoss »

Ahoj všem,

přidávám se se svoji novou skladbou...konkrétně 4. pokus v Cubase.
Poslechněte a posuzujte, kritizujte :D .

http://soundcloud.com/atoss/pianovka

Atoss

Pytkin
Moderátor

Re: Pianovka moje nová skladba

Příspěvek od Pytkin »

kde je spev ?

jackies

Příspěvek od jackies »

kde je zpěv ?

Atoss

Příspěvek od Atoss »

Zpěv není, asi by se tam hodil, ale já zpívat moc neumím, tak se do toho neženu...ostatní připomínky, když se oprostíte od toho, že vám tam zpěv chybí???

jackies

Příspěvek od jackies »

Tak jinak. Kde je nějaká nosná melodie, motiv atd ... ?

Daedalus

Příspěvek od Daedalus »

Zahrate je to dobre. Pekne, prijemne, a milion roznych tem :D ... ale vymenil by som skoro komplet vsetky sample za ine, vernejsie, vratane zmeny samplov bicich. Znie mi to ako midi demo z nejakeh samohrajky aka. panorama na STV ... Neviem za akym ucelom je to robene ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak tak .. trosku moc zmien .. prave ten spev by to cele dostal do normalu .. a niektore zvuky velmi lacne ..

ale inak v pohode .. najdi si dakeho bon joviho , nech ti to naspieva .. a hned to bude ina kavicka ..

Atoss

Příspěvek od Atoss »

Jackies:
0 - 1:13 - hlavní tématická melodie
1:13 - 1:40 - verze 1
1:40 - 2:08 - verze 2
2:08 - 2:43 - hlavní tématická melodie s akustickou kytarou
2:43 - 3:11 - 1. sólo kytary na téma verze 1
3:11 -3:40 - smyčce na téma verze 1
3:40 - 4:17 - 2. sólo kytary na téma verze 2
4:17 - konec - část hlavní tématické melodie úvodu

Vím, že to může být pro posluchače trošku zakódované, ale není to klasická zpívaná písnička, tak si myslím, že by to nemuselo vadit...nosná melodie tam je, jen v různých podobách. Ale beru to jako konstruktivní kritiku, že se to někomu nemusí líbit... :D .

Mirinko:
Díky za názor, bohužel zvuková stránka věci je moje slabá stránka. Myslím si, že ani nemám problém s tím že bych měl nekvalitní VSTi, ale spíš to asi neumím dobře smíchat a udělat kvalitní výsledný zvuk :( . Ale snad aspoň to piáno a akustická kytara nezní úplně špatně...

Účel není žádný, pro nikoho jsem to nedělal, jen pro zábavu :wink:

Pytkin
S tím zpěvem máte pravdu, asi se nad nějakým tím zpěvákem budu muset zamyslet, protože mám tendenci skládat věci, které nejsou typickými instrumentálkami a hlas nahrazuji sílovými nástroji...Ty náhodou zpívat neumíš? :lol:
Atoss

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ked som bol maly , tak som spieval vyborne .. ale po puberte uz to nebolo ono .. ale spievam rad .. nie dobre , ale hlasno .. :)

charonme

Příspěvek od charonme »

mne tam vokal nechyba, kompozicia sa mi paci, ale tiez by som sa postazoval na sample (klavir sice neznie uplne najhorsie, ale uz som pocul aj ovela ovela lepsie + by mu mozno pomohlo trosku humanizacie). Ku masteringu sa velmi nemozem vyjadrovat, na toto som myslim trochu hluchy, ale predsa len mi tam zo zaciatku trochu vadila nejaka kompresia alebo co na tom piane.

rastis

Příspěvek od rastis »

pekne. jedna z mala komponovanych veci, tu som si vsimol, ze sa skorej viac lepi, ako komponuje :)

ale suhlasim, ze spev + ziva kapela by to posunuli vela levelov vyssie...
Naposledy upravil(a) rastis dne 02 srp 2010 14:26, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

hnusne zvuky a divna aranz. cele to ma u mna cenu skece pre zivu kapelu, takto je to o nicom. ak je to skec, tak je pripomienka k zvukom nepodstatna

Atoss

Příspěvek od Atoss »

Díky za další názory. :wink:
charonme píše:mne tam vokal nechyba, kompozicia sa mi paci, ale tiez by som sa postazoval na sample (klavir sice neznie uplne najhorsie, ale uz som pocul aj ovela ovela lepsie + by mu mozno pomohlo trosku humanizacie). Ku masteringu sa velmi nemozem vyjadrovat, na toto som myslim trochu hluchy, ale predsa len mi tam zo zaciatku trochu vadila nejaka kompresia alebo co na tom piane.
Ten klavír je komprimovaný pomocí Vintage Warmeru...zdá se Ti, že už je tam té komprese moc nebo spíš málo?
rastis píše:pekne. jedna z mala komponovanych veci, tu som si vsimol, ze sa skorej viac lepi, ako komponuje :)
ale suhlasim, ze spev + ziva kapela by to posunuli vela levelov vyssie...
jojo, to s Tebou souhlasím, je to typ hudby spíše pro živou kapelu, prostě skládám styl, který se mi líbí a to je živá kapela. Třeba to někdo někdy v nějaké úpravě nahraje a třeba i nazpívá:lol:

Odpovědět