Písnička pro děti
Písnička pro děti
Kdybyste si chtěli poslechnout něco nového z mojí tvorby, tak teď jsem dodělal hudbu pro takový malý projekt - rozhlasovou, nebo spíše audio hru pro děti, příběhy na motivy příběhů z indické mytologie. A tady je jedna z písniček
Re: Písnička pro děti
jako vzdy, perfektni prace 
jen kdybych nevedel, kdo to delal, a ze ty rozhodne autotune nepotrebujes, rypnul bych si, ze je moc slyset. predpokladam, zes nedoladoval, ale na nekterejch tech tremolech mi to uplne ten "doladovator" pripomelo
btw. labus je machr. toho bych chtel za prezidenta, rumburaka!

jen kdybych nevedel, kdo to delal, a ze ty rozhodne autotune nepotrebujes, rypnul bych si, ze je moc slyset. predpokladam, zes nedoladoval, ale na nekterejch tech tremolech mi to uplne ten "doladovator" pripomelo

btw. labus je machr. toho bych chtel za prezidenta, rumburaka!
Je to ok, ale hudebně i náladou mi to přijde hodně mimo tématiku, které se to má týkat ... takový pozitivně monumentální český pop-folk ...
ty ivo, ty uz mas lepsi terminy nez ja 
mne se libi, ze to pro ty deti nebude znit uplne cizokrajne... tusim, ze to byl i zamer / zadani.

mne se libi, ze to pro ty deti nebude znit uplne cizokrajne... tusim, ze to byl i zamer / zadani.
Nemyslel jsem že by to mělo znít nějak orientálně ... ale trochu mi tam asi vadí ty 4D přeslazené synťákové opary, popové sbory a i ty lehce popové klišé ve zpěvu i melodiích. Prosté aranžmá třeba zpěv kytara apod. by mi asi pro tento účel přišlo sdělnější a zajímavější ?
chapu, mozna i trochu souhlasim
presto mi to prijde hodne nadprumernej ceskej vytvor pro podobnej ucel...

Děkuji za komentáře
autotune nepoužívám, ale v případě problémů s intonací mi slouží melodyne editor, který jsem použil a tady jsem to možná s tím popovým soundem přehnal.. i když pop, ani nic podobnýho vlastně vůbec neposlouchám, tak nevím, kde se to ve mě bere
ani nad tím vlastně moc nepřemýšlím, mě to prostě takhle baví, mám z takový tvorby obrovskou radost. Vždycky se do toho ponořím a nejednou z toho něco vyjde.. Jsem asi takovej přeromantizovanej už svojí povahou. Nevím jestli to je teda špatně 

neni. jsi svuj a nezkazenej. promijim ti veci, ktery by mi jinak prisly preslazeny a ohrnul bych nad nima nos. od tebe mi vsechno prijde cisty a to je strasne cenny. je mi lito, ze ti takhle pochlebuju
zustan jakej jsi a nehloubej nad tim 

Díky Biscuite
Snažím se naslouchat jakýkoliv kritice (ne vždy je to lehký, přiznávám) občas si z toho něco vezmu, je-li to technickýho charakteru.. Co se týče uměleckýho projevu, to si většinou dělám po svým.

Jirko, mne ta kombinacia vyssie znejucich slakov a vokalu, a este skoro unisono, tiez neprijde moc stastna. Je to take jak pise Ivo - prilis popove... Basa je zas az moc hlboko. A je tam vela reverbu...
Rozhodne to neni spatne, ale uz sme od Teba poculi vyrazne lepsie kusky.

Rozhodne to neni spatne, ale uz sme od Teba poculi vyrazne lepsie kusky.

No hlavně bych řekl že to hlavní sdělení (nějaké textové, významově ilustrativní v rámci zmíněné pohádky) vyznívá možná trochu na chvostu důležitosti a ztrácí se v tom lese x instrumentů, aranží atd. - můj dojem ... indická mytologie mi není neznámá, ale musel jsem trochu lovit abych zjistil o čem se tam vlastně zpívá 

Popravdě jsem to pojal více monumentálně z důvodu, že se celý příběh odehrává ve Dvárace, což je popsáno jako velkolepé město bohů. Příběhy jsou navíc plné válek mezi obřími armádami, bohy a lidmi.. tato píseň navazuje na příběh kdy Bůh Balaráma po velkých bojích odjel s velkou družinou navštívit svůj rodný Vrindávan, zatímco jeho bratr Krišna mezitím žije ve Dvárace, kde se připravuje na další Boje s démonickými králi a démony z různých koutů vesmíru. Přišlo mi to tak z orchestrálním aranžmá jako lepší nápad, než jednoduché písničky s kytarou ( i když o tom jsem také přemýšlel)