Dělal jsem to jako demo pro nějakou hru, měla to bejt nějaká 3D bojová hra v Rusku
Poklop - Russian War
Poklop - Russian War
Ahoj, vlastně jsem si uvědomil, že jsem doposud sem nic nedal k poslechu, tak to doháním jednou skladbou u které si to můžu dovolit (z hlediska práv).
Dělal jsem to jako demo pro nějakou hru, měla to bejt nějaká 3D bojová hra v Rusku
Re: Poklop - Russian War
za toto sa nemusis hambit 
Suhlas. Hravam Battlefield 2142 a presne takto to tam znie, teda az na ten kopak zo zaciatku - celkovo bicie sa mi zdaju ze su stylovo inde ale inak super.
Díky za ohlasy 
No jo no, když už tam je basa a elektrika, tak jsem tam loupnul i bicí. Všechno jde udělat líp ...no bylo to demo.
No jo no, když už tam je basa a elektrika, tak jsem tam loupnul i bicí. Všechno jde udělat líp ...no bylo to demo.
neviem ci to neni velka trufalost a drzost vyjadrovat svoj nazor PO Chuckovi Norrisovi, dufam ze sa nezobudim rano s jeho pastou v bruchu, ale kazdopadne
super ! moc fajn, presne takto si soundtrack k riadnej 3D drtenici z ruska (napr. pri likvidacii zmutovanych ruskych vojakov v blizkosti cernobylu) si predstavujem.. paradne vystihnuta atmosfera !!
super ! moc fajn, presne takto si soundtrack k riadnej 3D drtenici z ruska (napr. pri likvidacii zmutovanych ruskych vojakov v blizkosti cernobylu) si predstavujem.. paradne vystihnuta atmosfera !!
vinetou to mat nejak popletene v hlava ...
vytykat "moc ruske moc bojovne moc herni" soundtracku do ruskej bojovej hry je ako vytykat cukru ze je sladky ...

vytykat "moc ruske moc bojovne moc herni" soundtracku do ruskej bojovej hry je ako vytykat cukru ze je sladky ...
To bude asi tym ze winetou hovorit cesky, mne sa totiz zdat ze winetou nevytykat ale chvalitdendy píše:vinetou to mat nejak popletene v hlava ...
vytykat "moc ruske moc bojovne moc herni" soundtracku do ruskej bojovej hry je ako vytykat cukru ze je sladky ...![]()
cesky: moc bojovne = velmi bojove
slovensky: moc bojove = prilis bojove
mne prekladat nemusis ja som polovicny moravak z Noveho Jicina
aj ked popravde ja neviem poriadne ani po cesky ani po slovensky
))) v tomto pripade kontextovo "moc" znamena presne to co po slovensky - az tak rozdielne jazyky nemame ...
Ja zase s oblubou tvrdim ze slovensky som uz zabudol a anglicky som sa este nenaucil
A co sa tyka toho winetua, tak by mohol jackies napisat ci to "moc" je vytka alebo pochvala, lebo ja to chapem uplne opacne ako dendy, co ma zase len utvrdzuje v nazore ze "ludske" jazyky su uplne nahovno - u programovacich jazykov by sa toto nemohlo stat 
-
jackies
Ano, Vinnetů není Trautenberg (ten bramborák je moc bramborovej ! ), Vinnetů přidal za jeho řeč pochvalné znamenílistonos píše:
mne sa totiz zdat ze winetou nevytykat ale chvalit
- ECSON WALDES
- Profesionál
To je hodne hezka prace. Pokud muzu mam jen par postehu a to k bicim. Trosku mi z toho trci kopak jako by nebyl soucasti hudby a pak na me malinko rusive pusobej HHt ktery se po celou dobu jednotvarne opakujou a nenesou v sobe zadnej gradujici prvek kterej se ale pritom hezky promita v hudbe. Takhle znej jako loop. Prislo by mi tam vic stylovy ve vztahu k povedeny orchestralni hudbe mit nejaky rychly perkuse, shaker a pod. Jinak fakt hodne dobry, libi se mi to !
uplny suhlas...tie bicie by bolo fajn uplne prerobit od 32sekundy a pohrat sa s nimi minimalne tak ako s orchestrom, takto zneju odflaknuto (bolo im venovaneho malo casu) a vobec nepodporuju dynamiku ostatku - je to akoby niekto v 32sekunde omylom zapol lacny keyboard s automatickym doprovodom. urcite by som porozmyslaj aj nad vyberom zvukov bicich a perkusii. s dobrymi bicimi to bude mat velmi slusnu urovenECSON WALDES píše:To je hodne hezka prace. Pokud muzu mam jen par postehu a to k bicim. Trosku mi z toho trci kopak jako by nebyl soucasti hudby a pak na me malinko rusive pusobej HHt ktery se po celou dobu jednotvarne opakujou a nenesou v sobe zadnej gradujici prvek kterej se ale pritom hezky promita v hudbe. Takhle znej jako loop. Prislo by mi tam vic stylovy ve vztahu k povedeny orchestralni hudbe mit nejaky rychly perkuse, shaker a pod. Jinak fakt hodne dobry, libi se mi to !
jo .. vcera som to pocuval na geniusoch a tiez som si hovoril ze tie bicie by sa mi tam hodili asi dake ine .. prvy krat som to pocuval na notebooku , kde bicie nepocut vobec
ale v kazdom pripade je to kus dobre odvedenej prace .. jak aranzerskej , tak zvukarskej ..