Ahoj, vlastně jsem si uvědomil, že jsem doposud sem nic nedal k poslechu, tak to doháním jednou skladbou u které si to můžu dovolit (z hlediska práv).
Dělal jsem to jako demo pro nějakou hru, měla to bejt nějaká 3D bojová hra v Rusku
Suhlas. Hravam Battlefield 2142 a presne takto to tam znie, teda az na ten kopak zo zaciatku - celkovo bicie sa mi zdaju ze su stylovo inde ale inak super.
neviem ci to neni velka trufalost a drzost vyjadrovat svoj nazor PO Chuckovi Norrisovi, dufam ze sa nezobudim rano s jeho pastou v bruchu, ale kazdopadne
super ! moc fajn, presne takto si soundtrack k riadnej 3D drtenici z ruska (napr. pri likvidacii zmutovanych ruskych vojakov v blizkosti cernobylu) si predstavujem.. paradne vystihnuta atmosfera !!
mne prekladat nemusis ja som polovicny moravak z Noveho Jicina aj ked popravde ja neviem poriadne ani po cesky ani po slovensky ))) v tomto pripade kontextovo "moc" znamena presne to co po slovensky - az tak rozdielne jazyky nemame ...
Ja zase s oblubou tvrdim ze slovensky som uz zabudol a anglicky som sa este nenaucil A co sa tyka toho winetua, tak by mohol jackies napisat ci to "moc" je vytka alebo pochvala, lebo ja to chapem uplne opacne ako dendy, co ma zase len utvrdzuje v nazore ze "ludske" jazyky su uplne nahovno - u programovacich jazykov by sa toto nemohlo stat
To je hodne hezka prace. Pokud muzu mam jen par postehu a to k bicim. Trosku mi z toho trci kopak jako by nebyl soucasti hudby a pak na me malinko rusive pusobej HHt ktery se po celou dobu jednotvarne opakujou a nenesou v sobe zadnej gradujici prvek kterej se ale pritom hezky promita v hudbe. Takhle znej jako loop. Prislo by mi tam vic stylovy ve vztahu k povedeny orchestralni hudbe mit nejaky rychly perkuse, shaker a pod. Jinak fakt hodne dobry, libi se mi to !
ECSON WALDES píše:To je hodne hezka prace. Pokud muzu mam jen par postehu a to k bicim. Trosku mi z toho trci kopak jako by nebyl soucasti hudby a pak na me malinko rusive pusobej HHt ktery se po celou dobu jednotvarne opakujou a nenesou v sobe zadnej gradujici prvek kterej se ale pritom hezky promita v hudbe. Takhle znej jako loop. Prislo by mi tam vic stylovy ve vztahu k povedeny orchestralni hudbe mit nejaky rychly perkuse, shaker a pod. Jinak fakt hodne dobry, libi se mi to !
uplny suhlas...tie bicie by bolo fajn uplne prerobit od 32sekundy a pohrat sa s nimi minimalne tak ako s orchestrom, takto zneju odflaknuto (bolo im venovaneho malo casu) a vobec nepodporuju dynamiku ostatku - je to akoby niekto v 32sekunde omylom zapol lacny keyboard s automatickym doprovodom. urcite by som porozmyslaj aj nad vyberom zvukov bicich a perkusii. s dobrymi bicimi to bude mat velmi slusnu uroven
jo .. vcera som to pocuval na geniusoch a tiez som si hovoril ze tie bicie by sa mi tam hodili asi dake ine .. prvy krat som to pocuval na notebooku , kde bicie nepocut vobec ale v kazdom pripade je to kus dobre odvedenej prace .. jak aranzerskej , tak zvukarskej ..