Popcorn :-)
Re: Popcorn :-)
jo, mam stejnej pocit. A jeste mi prijde, ze tam je mistama moc modulaci a ze to jima pusobi az trochu rozbite jak nejsou v syncu.
diky za tipy .. tato vec je moja srdcova zalezitost takze si myslim ze sa stym este budem casom hrat a vylepsovat to ..
ono zaskocilo ma ked som si to pustil medzi inymi ofical trackami, ze to hralo vyrazne hlasnejsie ) Tak si hovorm, prave som asi vyhral loudness war - ale neviem ci je to dobre
vsetky zvuky vratane bicich su syntak z Nanostudia 2 - to je iPad daw ktory je tesne pre releasom - mozno mesiac, dva - kde robim beta testing + poradny team co sa tyka funkcionalit + patch dizajn pre vstavany syntak (70% factory presetov bude odomna hehe )
>>> sw-mobilni-zarizeni/nanostudio-2-report ... nanostudio
>>> sw-mobilni-zarizeni/nanostudio-2-report ... nanostudio
Dendy: a taky te tak bavi delat demosongy s tema omezenyma prostredkama? Me to skvele podporuje kreativitu, kdyz se nemusim neustale rozhodovat, kterou z milionu moznosti pouzit:)
JJ bavi... ved HLAVNE preto uz roky robim muziku len na iPade To bol jeden z hlavnych dovodov preco som opustil desktop
I ked - v pripade Nanostudia 2 neviem ci s este da hovorit o nejakych obmedzeniach Uz len ten vstavany syntak ma moznosti porovnatelne s pluginami typu Alchemy, Serum alebo Massive .. a to nehovorim o AU pluginoch (tie som ale tu este nepouzil, UI a automatizacie este nie su poriesene) .. co sa tyka effektov tiez ziadne extra kompromisy (eq, filtre, distortiony, delaye, chorusy, fazery, flangery,.. dokonca je tam konvolucny reverb).. co sa tyka routinu, groupy, sendov, atd - v podsate porovnatelne s Reaperom, ziadne limity (mozes robit groupy group a tie dalej zgroupovat, midi aj audio posielat hore dole v hierarchii stop aj do uplne inych stop, no cisty masaker )
I ked - v pripade Nanostudia 2 neviem ci s este da hovorit o nejakych obmedzeniach Uz len ten vstavany syntak ma moznosti porovnatelne s pluginami typu Alchemy, Serum alebo Massive .. a to nehovorim o AU pluginoch (tie som ale tu este nepouzil, UI a automatizacie este nie su poriesene) .. co sa tyka effektov tiez ziadne extra kompromisy (eq, filtre, distortiony, delaye, chorusy, fazery, flangery,.. dokonca je tam konvolucny reverb).. co sa tyka routinu, groupy, sendov, atd - v podsate porovnatelne s Reaperom, ziadne limity (mozes robit groupy group a tie dalej zgroupovat, midi aj audio posielat hore dole v hierarchii stop aj do uplne inych stop, no cisty masaker )
Ja sa divim ze este niekoho moze bavit v dnesnej dobe sediet za kompom a triafat sa mysou
Tak nevím jak na iPadu, ale stáhnul jsem si Nanostudio do Windows a to fakt nejde .. není to optimalizovaný, jen to jen přeroutování té iPadové verze a s myší strááášnej vopruz .. ale u ženy na noťasu s dotykovým displejem už je to jiný kafe .. pěkně to hraje.
jo to neni pre windows primarne .. to bola pri jednotke len taka pomocka, primarne to je proste daw pre iOS ..
dvojka vobec zatial nebude vo verzii pre desktop (aj ked vo vzdialenej buducnosti sa rata aj s verziami pre android a linux - ale vzhladom na mega dlhy todo list si myslim ze tak pozno o 2-3roky)
inak toto je robene v Nanostudiu 2 nie 1 .. dvojka este neni releasnuta Obrovsky posun voci jednotke ci uz v kvalite zvuku alebo moznostiach.. napriklad mixer routing velmi blizky moznostiam v Reaperovi a podobne
Matt chcel release stihnut pred vianocami, osobne to ale vidim realne tak na koniec januara ..
dvojka vobec zatial nebude vo verzii pre desktop (aj ked vo vzdialenej buducnosti sa rata aj s verziami pre android a linux - ale vzhladom na mega dlhy todo list si myslim ze tak pozno o 2-3roky)
inak toto je robene v Nanostudiu 2 nie 1 .. dvojka este neni releasnuta Obrovsky posun voci jednotke ci uz v kvalite zvuku alebo moznostiach.. napriklad mixer routing velmi blizky moznostiam v Reaperovi a podobne
Matt chcel release stihnut pred vianocami, osobne to ale vidim realne tak na koniec januara ..